Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το 60% όσων νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Βρετανίας είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Στην Ελλάδα;

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, η κυβέρνηση (χουντάρα του κερατά!) δε δίνει στοιχεία για το πόσοι απ’ αυτούς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στα νοσοκομεία είναι εμβολιασμένοι και πόσοι ανεμβολίαστοι. Κι όταν κάνει σχετικές δηλώσεις κάποιος κυβερνητικός ή «ειδικός», πετάει βιαστικά ένα «το 99% όσων νοσηλεύονται στα νοσοκομεία είναι ανεμβολίαστοι» και… καθαρίζει.

Ποια είναι η αλήθεια; Δύσκολο έως απίθανο να τη βρούμε στην Ελλάδα, της κάλυψης-απόκρυψης των πραγματικών στοιχείων. Ας δούμε όμως τι συμβαίνει αλλού…

Σύμφωνα με δήλωση του Βρετανού «Τσιόδρα» -του επικεφαλής επιστημονικού συμβούλου Υγείας της βρετανικής κυβέρνησης- Sir Patrick Vallance:

«Σε ότι αφορά τον αριθμό των ανθρώπων που νοσηλεύονται  συνολικά για κορωνοϊό στα νοσοκομεία ένα 60% έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου».

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ανάλογες καταστάσεις επικρατούν και αλλού, όπως π.χ. στο Ισραήλ, το υπουργείο Υγείας του οποίου είχε ανακοινώσει επισήμως προ ολίγων ημερών, ότι σχεδόν οι μισοί που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Εδώ, λοιπόν, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή τα εμβόλια θωρακίζουν κατά 99%… μόνο τους Έλληνες κι όχι τους υπόλοιπους λαούς, ή οι κυβερνητικοί και οι «ειδικοί» ψεύδονται ασυστόλως!

(ΥΓ): Κανένα κόμμα της «αντιπολίτευσης» θα καταθέσει καμμιά ερωτησούλα, γιατί δε δίνονται επίσημα στοιχεία επί του θέματος; Ή φοβούνται όλοι μην χαλάσουν το αφήγημα για τα εμβόλια που… σώζουν και κοπεί η… μάσα;

Exit mobile version