Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρωτοφανής στοχοποίηση 21 αστυνομικών της Θεσσαλονίκης. Η κυβέρνηση της «πάταξης της ανομίας» σφυρίζει αδιάφορα!

Σε μια πρωτοφανή δημόσια στοχοποίηση κατά 21 αστυνομικών στην Θεσσαλονίκη, προχώρησαν αυτές τις μέρες οι ακροαριστεροί παρακρατικοί, με ανάρτησή τους στη γνωστή ιστοσελίδα.

Στη σχετική ανάρτηση υπάρχουν τα ονόματα και οι διευθύνσεις των 21 αστυνομικών, με προτροπές σε άσκηση βίας εναντίον τους («να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας», «τα στοιχεία τους παραδίδονται στο τιμωρό χέρι της ιστορίας», κ.τ.λ.).

Και βέβαια, όλα αυτά συμβαίνουν υπό την ανοχή των «αρμοδίων» φορέων της κυβέρνησης… «της πάταξης της ανομίας», ήτοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, του αρχηγείου της ΕΛΑΣ και της εισαγγελίας, που μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί σε καμμία απολύτως ενέργεια! 

Ούτε καν στην πιο εύκολη κι ανώδυνη ενέργεια, δηλαδή στο «κατέβασμα» της ιστοσελίδας των τρομοκρατών – την οποία κάποιοι «ακροδεξιοί» πονηροί πολιτευτές υπόσχονταν προεκλογικά πως θα την «σφραγίσουν» και θα την… «εξαφανίσουν»!

Προφανώς, η ανοχή των… νομοταξιτών της ψοφοδεξιάς ΝΔ στους ακροαριστερούς τρομοκράτες, έχει να κάνει με τη γνωστή ρήση του Κούλη Μητσοτάκη: «σέβομαι και τιμώ τους αγώνες της αριστεράς»…

Exit mobile version