Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Στους καιρούς των μεγάλων λαϊκών συλλαλητηρίων κατά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπιζε τους διαδηλωτές με συνδυασμό αστυνομικής και παρακρατικής βίας. Τώρα που κυβερνάει ο «μπλε ΣΥΡΙΖΑ» -των «αρίστων» με τις γραβάτες!- ακολουθείται η ίδια δοκιμασμένη συνταγή!

Έτσι, ευρισκόμενη σε πανικό η χούντα Μητσοτάκη, λόγω των μαζικών διαδηλώσεων σε 38 πόλεις της χώρας, αποφάσισε να χτυπήσει την κεντρική εκδήλωση, στο Σύνταγμα, για να σπείρει το φόβο.

Είχε στήσει, λοιπόν, συμμορία περίπου 100 παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών στα Προπύλαια, που επιτίθονταν σε μεμονωμένους πολίτες που κατευθύνονταν στο Σύνταγμα. Εν τω μεταξύ, τα μιλημένα ΜΜΕ δημοσίευαν ειδήσεις για επεισόδια μεταξύ «διαδηλωτών», προκειμένου να φοβίσουν τον κόσμο και να τον αποτρέψουν να φτάσει στο Σύνταγμα.

Αφού δεν τα κατάφεραν, αποφάσισαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση πριν ξεκινήσει και μαζευτεί κι άλλος κόσμος! Με πρόσχημα ότι οι διαδηλωτές είχαν καταλάβει το οδόστρωμα της Λεωφόρου Αμαλίας και… εμπόδιζαν την κυκλοφορία των οχημάτων, τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα και οι αύρες νερό! 

Είναι φανερό, ότι η χούντα Μητσοτάκη, η οποία τρέμει στην κυριολεξία επανεμφάνιση κινήματος όπως ήταν οι Αγανακτισμένοι το 2011-12, έχει χάσει το παιχνίδι και αντιδρά σπασμωδικά! Αλλά, η αρχή έχει γίνει κι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί αντιμέτωπη μ’ αυτό που τρέμει! 

Exit mobile version