Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ακροδεξιός» Μπογδάνος: ο Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας, Χριστιανός και Αθηναίος και μας κάνει υπερήφανους

Πριν από τις εκλογές του 2019, η ψοφοδεξιά Νουδούλα είχε ξαμολήσει πολλούς και διάφορους πονηρούς πολιτευτές, που εμφανίζονταν ως «ακροδεξιοί», «ρατσιστές» και «κομμουνιστοφάγοι», για να υφαρπάξουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή. Μεταξύ αυτών και ο –μέχρι πρότινος κομμουνιστής!- Μπογδάνος.

Ο σκοπός επετεύχθη, η Χρυσή Αυγή έμεινε εκτός βουλής και οι πονηροί πολιτευτές «ξέχασαν» αυτά τα «ακροδεξιά» και «ρατσιστικά» που έλεγαν και τώρα μας τα λένε… αλλιώς. Πολύ αλλιώς! Μα πάρα πολύ αλλιώς!

«Έλληνας πολίτης, Χριστιανός Ορθόδοξος και Αθηναίος γέννημα-θρέμμα είναι ο φετινός MVP της κανονικής διάρκειας του NBA, All – Star MVP και MVP των τελικών, που κέρδισε το τρόπαιο με τους Milwaukee Bucks. Η είδηση είναι πραγματικά πρωτάκουστη και μας κάνει υπερήφανους. Εύγε Γιάννη!», έγραψε ο… «ακροδεξιός» κ.τ.λ. Μπογδάνος στο Twitter για τον Αντετοκούνμπο. 

Ευχόμαστε… περαστικά σ’ όσους προεκλογικά τον πίστεψαν πως είναι… «ρατσιστής» και τα τοιαύτα και τον ψήφισαν για να επηρεάσει καταστάσεις και να μείνει η Ελλάδα μας… ελληνική!

Exit mobile version