Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μη σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε! Ένας-ένας οι… «ρατσιστές» της Νουδούλας δηλώνουν πόσο υπερήφανους τους έκανε ο Αντετοκούμπο

Αν μας ρωτούσε κάποιος περί διεξαγωγής προώρων εκλογών το φθινόπωρο, θα του λέγαμε μετά βεβαιότητος πως αποκλείεται. Κι αν επέμενε, θα στοιχηματίζαμε κιόλας!

Πως είμαστε τόσο σίγουροι; Βλέποντας τους… «ρατσιστές», «ακροδεξιούς», «κομμουνιστοφάγους» και δε συμμαζεύεται της Νουδούλας, να αποτάσσουν τον… «ρατσισμό» και να δηλώνουν πόσο υπερήφανους τους έκανε ο Αντετοκούμπο!

Έτσι, μετά τους Μπουμπούκο και Μπογδάνο, ήταν η σειρά του Θάνου Πλεύρη να δηλώσει υπερήφανος μέχρι… δακρύων για τον «Γιάννη» και υπέρμαχος των «ελληνοποιήσεων» αλλοεθνών και αλλοφύλων.

Μάλιστα, ο λεγάμενος διέψευσε με περισσή αγανάκτηση ως “fake news” ένα tweet που εμφάνισαν αριστεροί, στο οποίο δήθεν ο Πλεύρης καταφερόταν κατά του Αντετοκούμπο. Ιδού:  

«Δυστυχώς χθες δέχθηκα μια επίθεση διαδικτυακή, όταν κάποιοι προσπάθησαν να με συνδέσουν με ένα tweet που δεν έχω κάνει ποτέ, όπου αναφέρομαι εξυβριστικά, προσβλητικά και συκοφαντικά για τον Γιάννη Αντετοκούμπο. Να κρινόμαστε για αυτά που λέμε. Και για αυτά που λέμε, να μπούμε σε μια αντιπαράθεση, όχι όμως για κάτι που φαίνεται ότι είναι fake, γιατί αυτό δεν τιμά την πολιτική αντιπαράθεση. Σεβόμαστε τον κάθε άνθρωπο που έχει την ελληνική ιθαγένεια. Γιατί άπαξ και πάρει κάποιος την ελληνική ιθαγένεια, είναι Έλληνας.Ένας άνθρωπος που φοράει το εθνόσημο, που πηγαίνει στον ελληνικό στρατό, που την ελληνική σημαία τη σέβεται και λέει ‘δεν υπογράφω πάνω σε αυτή’ και δεν την καίει, μας κάνει υπερήφανους και δακρύζουμε. Λογαριασμό, πλέον, πότε θα συγκινούμαστε, πότε θα είμαστε υπερήφανοι για τους Έλληνες δεν θα δώσουμε. Ελπίζω κανένας σας, κύριοι συνάδελφοι, να μην βρεθεί στη θέση μου και να πρέπει μία ολόκληρη ημέρα να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας. Να κριθώ για τις θέσεις μου πολιτικά και όχι να κρίνομαι από αυτό που κατασκεύασαν ξημερώματα κάποιοι και το έβγαλαν σαν ‘tweet’ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους ‘Bucks’ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου να με συκοφαντήσουν και να με πλήξουν».

Κι αν, Έλληνες πατριώτες, προεκλογικά σας έλεγε άλλα ο Πλεύρης, για να σας ξεγελάσει και να σας υφαρπάξει την ψήφο, μην πτοείστε! Θα ξανάρθει προεκλογική περίοδος και τα ίδια πάλι θα σας ξαναπεί!

Exit mobile version