Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΟΛΙΑΣΜΟ

Συναγωνιστές από το Σύδνεϋ της Αυστραλίας έδωσαν το παρόν στη μεγαλύτερη ίσως συγκέντρωση των τελευταίων 10 χρόνων που πραγματοποιήθηκε στο Victoria Park Broad Way στο  Σύδνεϋ. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε για να ΜΗΝ περάσει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Η Ελληνική παρουσία ήταν πολύ έντονη.

Όπως μας είπαν οι Συναγωνιστές ήταν αρκετοί αυτοί που τους πλησίασαν αναγνωρίζοντας πλέον ότι είναι οι μοναδικοί που είναι ΠΑΝΤΟΥ σε όλα τα μεγάλα προβλήματα χωρίς να ζητάνε ψήφους και μάλιστα σε μια εποχή που το Κίνημα μας δέχεται καθημερινά χτυπήματα στην Πατρίδα. Τους έκανε μεγάλη εντύπωση ότι ενώ ο Αρχηγός μας είναι πολιτικός κρατούμενος εμείς συνεχίζουμε τον Αγώνα για την Πατρίδα. 

Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο Αρχηγός είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!! Δεν μπορούν να καταλάβουν, για την ώρα τουλάχιστον, ότι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, εδώ στην Αυστραλία, οι Συναγωνιστές στην Αμερική, οι Συναγωνιστές στην Πατρίδα και όπου υπάρχουν Έλληνες Χρυσαυγίτες ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

Ίσως κάποτε καταλάβουν και έρθουν στο πλευρό μας. Να πούμε εδώ ότι συγκινητική ήταν η κίνηση των Αδελφών μας από την Ρωσία, την Σερβία, την Αυστραλία και την Συρία που όταν μας είδαν ήρθαν όλοι μαζί μας.

ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΙΣ!

Exit mobile version