Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο… πολιτικά ορθός Βελόπουλος και ο «Έλληνας αθλητής» Γιάννης Αντετοκούμπο

Κάθε χρόνο πήγαινε ο Κυριάκος Βελόπουλος στη λεγόμενη «γιορτή της δημοκρατίας» (2019, 2020), αλλά φέτος άλλαξε γνώμη και δεν πήγε, προφασιζόμενος διάφορα. Η πραγματική αιτία, όπως λένε οι… «κακές γλώσσες», ήταν ότι το μόρφωμά του κατρακυλάει δημοσκοπικά και δεν ήθελε να εμφανιστεί στις φωτογραφίες μαζί με τους υπόλοιπους, για να παραστήσει πως είναι… αλλιώτικος από τους άλλους – κι όποιος το «φάει»!

Ωστόσο, κάποιο ΜΜΕ συνδύασε την απουσία Βελόπουλου με την πρόσκληση από την προεδρία στον Αντετοκούμπο και μετά ποιος είδε τον Βελόπουλο και δεν τον φοβήθηκε! «Τούρκος» έγινε μ’ αυτή την «άθλια συκοφαντία»! Κι εξέδωσε ολόκληρη ανακοίνωση για να διαψεύσει τη φήμη ότι δεν είναι… πολιτικά ορθός κι ότι δεν αποδέχεται τις ελληνοποιήσεις αλλοεθνών και αλλοφύλων. Ιδού:
«Για άλλη μία φορά η ιστοσελίδα «iefimerida.gr» του κ. Χρήστου Ράπτη, επιτέθηκε με άθλιο και συκοφαντικό τρόπο στην Ελληνική Λύση και προσωπικά στον πρόεδρο της, Κυριάκο Βελόπουλο.
Οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας είχαν ενημερωθεί και είχαν παραλάβει την επιστολή που απέστειλε ο κ. Βελόπουλος στην ΠτΔ όπου εξηγούσε αναλυτικά τους λόγους της μη παρουσίας του
που φυσικά δεν περιλαμβάνουν την πρόσκληση του Έλληνα αθλητή κ. Γιάννη Αντετοκούμπο…».

«Έλληνας αθλητής», λοιπόν, ο Αντετοκούμπο! Καταλάβαμε Κυριάκο, καταλάβαμε!

Exit mobile version