Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψεύτη Μητσοτάκη! Υπουργείο Υγείας Ισραήλ: Από τους 108 που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση οι 75 είναι εμβολιασμένοι!

Ως γνωστόν, το αφήγημα των Κούληδων και των υγειονομικών τους άλλοθι (των λεγόμενων «ειδικών»)  για να χειραγωγήσουν τους Έλληνες να εμβολιαστούν, είναι ότι ναι μεν οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό, αλλά δεν καταλήγουν στις ΜΕΘ ούτε κινδυνεύουν να πεθάνουν.

Θυμίζουμε προ 15μέρου σχετική δήλωση του Κούλη: «το 99%, επαναλαμβάνω το 99% των βαρέων περιστατικών που, δυστυχώς καταλήγουν σε ΜΕΘ, είτε χάνουν τη ζωή τους, είναι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας…».

Θυμίζουμε και την προ 2ημέρου δήλωση του «ειδικού» Τζανάκη: «Αυτή τη στιγμή το 95% των νοσηλειών και το 100% των διασωληνωμένων είναι άτομα ανεμβολίαστα».

Βέβαια, στα στοιχεία που δίνει καθημερινώς ο ΕΟΔΥ, αποφεύγει επιμελώς να αναφέρει πόσοι από τους διασωληνωμένους στις ΜΕΘ και όσους χάνουν τη ζωή τους είναι εμβολιασμένοι και πόσοι ανεμβολίαστοι. Κι έχει τους λόγους του… 

Ωστόσο, για μια ακόμα φορά, διαψεύδει τους ΨΕΥΤΕΣ Μητσοτάκη και ΣΙΑ, το υπουργείο Υγείας του –αγαπημένου τους!- Ισραήλ.

Έτσι, σε σημερινό δημοσίευμα του υπ’ αριθμόν 1 διαδικτυακού παπαγάλου της χούντας Μητσοτάκη (protothema.gr), υπό τον τίτλο: «Ανησυχία στο Ισραήλ: Ρεκόρ τετραμήνου στα κρούσματα – Δεκάδες εμβολιασμένοι στα νοσοκομεία», αναφέρονται τα εξής:

«Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, από τους 108 ασθενείς που νοσηλεύονται με σοβαρά συμπτώματα, οι 75 έχουν λάβει την πρώτη ή και τις δύο δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BionTech».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Exit mobile version