Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεδιάντροποι! Νέα «Λίστα Πέτσα» με 20 εκατομμύρια ευρώ στους παπαγάλους των ΜΜΕ!

Σε κάθε δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση (χούντα!) των κλεφτών και των απατεώνων, υπάρχει μια «λίστα Πέτσα» για τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ, από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων!

Μάλιστα, αυτή τη φορά η νέα «λίστα Πέτσα» έχει και την άδεια της διαβόητης Κομισιόν, η οποία ενέκρινε πρόγραμμα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ «για την έκτακτη χρηματοδότηση εφημερίδων, περιοδικών, παρόχων υπηρεσιών περιφερειακών μέσων ενημέρωσης και ραδιοφωνικών σταθμών που επλήγησαν από την επιδημία του κορωνοϊού και από τα περιοριστικά μέτρα που έπρεπε να εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσής του», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση!

Το χρήμα θα ρεύσει εντός του έτους –η προθεσμία λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2021. Αν και, κατά πάσα πιθανότητα, τα αργύρια θα μοιραστούν τον Σεπτέμβριο, διότι τότε υπολογίζουν στην κυβέρνηση πως θα υπάρξει λαϊκή έκρηξη, με αφορμή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που ετοιμάζουν για τους μαθητές των σχολείων και θα κληθούν τα ΜΜΕ να την καταστείλουν με τον τρόπο τους!

Exit mobile version