Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ: Εμβολιαστείτε όλοι, όπως έχουμε κάνει κι εμείς!

Μπορεί τα λεφτά από τα ποσοστά επί των εμβολίων να είναι περισσότερα για την κυβέρνηση και τη φαμίλια Μητσοτάκη, αλλά «λεφτά υπάρχουν» και για τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου. 

Έτσι, παρέμβαση υπέρ των μαζικών εμβολιασμών έκανε ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου στην 85η ΔΕΘ.
Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν ο ΣΥΡΙΖΑ «χαϊδεύει τα αυτιά» των Ελλήνων και των Ελληνίδων που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν, ο Ζαχαριάδης ήταν σαφής: «Ας αποσαφηνίσω τη θέση μας: Εμβολιαστείτε. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε για τον εαυτό σας αν τον αγαπάτε, τους φίλους σας, την οικογένειά σας. Ο Αλέξης Τσίπρας από την πρώτη στιγμή εμβολιάστηκε, όπως και εγώ τον Μάιο. Όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή έστω και με καθυστέρηση είναι εμβολιασμένη».
Εν συνεχεία, ερωτηθείς σχετικά με δημοσκοπικά ευρήματα που δείχνουν ότι ένα μέρος των ανεμβολίαστων προτίθεται να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ζαχαριάδης άφησε υπόνοιες για την μεθοδολογία που ακολουθούν τέτοιες μετρήσεις και τόνισε:
«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Αυτός που δεν εμβολιάζεται δεν κάνει πράξη αντίστασης. Όσοι θέλουμε να φύγει ο Μητσοτάκης, πρέπει να εμβολιαστούμε, να φτιαχτεί το τείχος ανοσίας, να μπορέσουν να γίνουν εκλογές με φυσιολογική κοινωνική κινητικότητα και ο λαός να στείλει τη Δεξιά και τον κ. Μητσοτάκη στη μειοψηφία και στην αντιπολίτευση».
Τέλος, στο ερώτημα «ζητάτε εκλογές;» ο Ζαχαριάδης απάντησε ως εξής: «Όχι, ζητάω να εμβολιαστεί ο κόσμος. Μην τα μπλέκουμε».
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Exit mobile version