Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περί της συνάντησης του Κούλη με τον Ερντογάν Πασά…

Το να συναντηθεί κάποια φορά ο πρωθυπουργός της Ελλάδος με τον Τούρκο ομόλογό του, δεν είναι κατ’ ανάγκην κακό. Όμως, όταν κρύβει μια συνάντηση, δημιουργεί υποψίες ότι κάτι άσχημο προμηνύεται!

Συνάντηση με τον Κούλη, λοιπόν, προανήγγειλε ο Ερντογάν Πασάς, αναχωρώντας από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και ενόψει του ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη: «στις ΗΠΑ θα συναντηθώ και θα συζητήσω με τον κ. Μητσοτάκη».

Ωστόσο, ο Κούλης είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, στην συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ, πως «δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, εξάλλου τα προγράμματά μας δεν συμπίπτουν».

Ακόμα δε και μετά την προαναγγελία της συνάντησης από τον Ερντογάν, «κυβερνητικές πηγές» (γιατί όχι το γραφείο του πρωθυπουργού;) διέρρευσαν στο protothema.gr ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοστάκης θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν θα έχει αναχωρήσει από την έδρα του ΟΗΕ σύμφωνα με το πρόγραμμά του».

Τι κρύβεται πίσω απ’ αυτό το θέατρο της μυστικής διπλωματίας; Μήπως ετοιμάζεται το μεγάλο ξεπούλημα, οι «Πρέσπες του Αιγαίου», και θέλουν οι προδότες να μας το κρατήσουν κρυφό, για να κερδίσουν χρόνο;

Exit mobile version