Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλήθεια, πως γίνεται μόνο στην Ελλάδα να είναι πλειοψηφία οι μη εμβολιασμένοι που νοσηλεύονται;

Πριν από κάνα μήνα, ο Κούλης είπε –και το επανέλαβε δύο φορές- πως το 99,9% των νοσηλευόμενων στα νοσοκομεία με covid 19 είναι ανεμβολίαστοι.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο ΕΟΔΥ άρχισε να δίνει στοιχεία εμβολιασμένων και μη που νοσηλεύονται, τα οποία στοιχεία εμφανίζουν τους μη εμβολιασμένους να αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των νοσηλευομένων – γύρω στο 90%.

Όμως…

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δίνουν κατά καιρούς τα υπουργεία Υγείας της Βρετανίας και του Ισραήλ, η πλειοψηφία των νοσηλευομένων σ’ αυτές τις χώρες είναι εμβολιασμένοι.

Παρόμοια στοιχεία έδωσε και ο υπουργός Υγείας της Αυστραλία, Μάρτιν Φόλευ: «Από τους ανθρώπους που νοσηλεύτηκαν χθες, το 78% ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και το 17% μερικώς εμβολισμένοι».

Περίεργα πράγματα! Άραγε, μόνο στην Ελλάδα παρατηρείται το φαινόμενο να νοσηλεύονται κατά συντριπτική πλειοψηφία οι ανεμβολίαστοι; Πως εξηγείται αυτό; Έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τα εμβόλια στους Έλληνες, απ’ ότι στους άλλους λαούς; Μήπως οι Έλληνες εμβολιασμένοι έχουν το… «κοκαλάκι της νυχτερίδας»; Ή μήπως τα στοιχεία που δίνουν οι κρατικοί φορείς είναι ψευδή, για προφανείς λόγους;

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών, δημοσιογράφος του Mega είχε πει σε ζωντανή σύνδεση, πως το 60%+ των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης είναι εμβολιασμένοι, χωρίς να την «διορθώσουν» οι παρουσιαστές της εκπομπής και χωρίς η ίδια να «διορθώσει» το ρεπορτάζ της – έστω και τις επόμενες ημέρες.

Exit mobile version