Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για “Χρυσή Αυγή”: “ΤΑ ΝΕΑ”: “Το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις…!”

Πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας για τους τραμπουκισμούς των συμμοριών των αντιφασιστών εναντίον μαθητών στην Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης. Ούτε λέξη για το γεγονός ότι αυτοί που πήγανε στο σχολείο είχαν έλθει από την άλλη άκρη της πόλης επιτέθηκαν σε μαθητές του σχολείου. Και βέβαια ψέματα κατά της “Χρυσής Αυγής”. Μόνο που οι δήθεν “κακούργοι” που προσήχθηκαν ήταν ΟΛΟΙ μαθητές του σχολείου και όχι εξωσχολικοί “χρυσαυγίτες”. Γιατί η Νέα Χρυσαυγιάδα; Το ομολογούν οι ίδιοι: Διαβάστε τι έγραψαν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου “ΤΑ ΝΕΑ”: 

“ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΛΙΑΛΟΥΤΗ

Συγκρούσεις

Όσοι ήταν παρόντες στα επεισόδια έξω από σχολείο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε συγκεντρωμένους φοιτητές ακόμα και με μαχαίρι, χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου για το γνωστό φίδι που αρχίζει να αναδεύεται και πάλι στο αβγό του. Το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, το δείχνουν όμως και τα δεδομένα στην περιοχή: τον Σεπτέμβριο του 2015, η Χρυσή Αυγή στον συγκεκριμένο δήμο της Α’ Θεσσαλονίκης είχε έρθει τρίτο κόμμα με ποσοστό που ξεπερνούσε το 8%. Στις εκλογές του 2019, το ποσοστό έπεσε μεν, αλλά στο 5% – πολύ ψηλότερα από το πανελλαδικό της αποτέλεσμα”.

Κρατήστε την φράση: “Το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις”. Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, που γνωρίζει η πολιτική συντάκτης της εφημερίδας; Γιατί ως γνωστόν στις δημοσκοπήσεις δεν υπάρχει ποσοστό της Χρυσής Αυγής! Μήπως υπάρχει και το κρύβουν; 

Exit mobile version