Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Miracolo, miracolo! “Συλλογικότητες” της αριστεράς ανακάλυψαν μετά από μία 2ετία πως έχουμε υγειονομική δικτατορία!

Δεν ξέρουμε αν το πήρατε χαμπάρι (πολλά «πατριωτικά» ιστολόγια το διαφήμισαν δεόντως…), αλλά σήμερα κάποιες «συλλογικότητες» της αριστεράς (και της… προόδου) ανακάλυψαν πως έχουμε υγειονομική δικτατορία!

Και πραγματοποίησαν συγκέντρωση «κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των πιστοποιητικών Covid-19», στις 12:00 το μεσημέρι στο Μοναστηράκι – ο πιο ασφαλής τρόπος για να αποτύχει μια συγκέντρωση, είναι να την προγραμματίσουν οι διοργανωτές της για τις 12 το μεσημέρι και ο πιο σίγουρος τρόπος απόκρυψής της, να μην την κάνουν στο κέντρο της Αθήνας!

Οι «συλλογικότητες» που μέχρι τώρα έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο, και μετά από σχεδόν δύο χρόνια υγειονομικής χούντας κατάλαβαν επιτέλους περί τίνος πρόκειται, είναι οι εξής: Κόντρα Δυστοπία, Avantgarde, Συσπείρωση Αναρχικών, Πρωτοβουλία ενάντια στο υγειονομικό απαρτχάιντ, Λέσχη Ανειδίκευτων. Δηλαδή, πιάσ ‘ τ’ αυγό και κούρευ ‘το!

Προφανώς,  οι αριστεροί είδαν ότι υπάρχει λαϊκό ρεύμα κατά της υγειονομικής χούντας και αποφάσισαν να επιχειρήσουν το καπελώσουν, έστω και μετά από σχεδόν δύο χρόνια! Αλλά, αυτό το κόλπο δε θα πιάσει!

Exit mobile version