Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η χούντα Μητσοτάκη δίνει το “πράσινο φως” στα Τάγματα Εφόδου της αριστεράς για την πάταξη “των θυλάκων του φασισμού”

Νομιμοποιητική βάση στα παρακρατικά Τάγματα Εφόδου της αριστεράς, για την πάταξη των «θυλάκων του φασισμού», δίνει η χούντα Μητσοτάκη, δια του αρμοδίου για την τήρηση της τάξης υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ. 

Κι αυτό έγινε με δηλώσεις, όχι βέβαια του υπουργού Θεοδωρικάκου (που ως πρώην αρχικνίτης θα προκαλούσε αρνητικά συναισθήματα στους δεξιούς ψηφοφόρους…), αλλά του υφυπουργού του, Λευτέρη Οικονόμου. Πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ (επί σημιτο-κλεφτοπασοκαρίας), εν συνεχεία Γ.Γ. του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ (επί Jeffrey), υφυπουργού ΠΡΟ-ΠΟ (επί Παπαδήμου) και υπηρεσιακού υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ (επί Πικραμμένου) – τι έχει και τον προτιμούν, το… κοκαλάκι της νυχτερίδας ή την στήριξη της αμερικάνικης πρεσβείας;

Το πρώτο «σήμα» στους ροπαλοφόρους της αριστεράς δόθηκε την πρώτη μέρα των –αποτυχημένων!- εφορμήσεών τους στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, με τις εξής δηλώσεις: «Ήταν φανερό ότι ακροδεξιοί πυρήνες είχαν δραστηριοποιηθεί εντός των σχολείων, “εργαλειοποιώντας” μαθητές που πρωταγωνίστησαν σε εξτρεμισμούς, ναζιστικούς χαιρετισμούς, ταραχές. Χρειάζεται προσοχή και πρόληψη ώστε το “αυγό του φιδιού” να μην επωάζεται στις ευαίσθητες τάξεις των μαθητών. Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στις φυλακές καταδικασμένη ως εγκληματική οργάνωση. Αποστολή των κοινοβουλευτικών κομμάτων  είναι να μην επιτρέψουν, το ναζιστικό μόρφωμα και οι θεωρίες του να βρίσκουν κρησφύγετα στις σχολικές αίθουσες και στις ευαίσθητες και παρορμητικές εφηβικές ηλικίες…».

Η δε ολοκλήρωση του «σήματος», με δαιμονοποίηση των πατριωτών μαθητών, έγινε χθες, με αφορμή την σκοπούμενη παρουσία του εν λόγω σε μνημόσυνο εις μνήμην εκτελεσθέντων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στο χωριό Λιγκιάδες Ιωαννίνων. Προσέξτε τις δηλώσεις του:

«Ο πολιτικός κόσμος αλλά και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία στέλνει συνεχώς ένα διαρκές μήνυμα ενάντια στον φασισμό και ειδικότερα η ελληνική κοινωνία δεν υπήρξε στο παρελθόν, δεν υπάρχει σήμερα αλλά ούτε στο μέλλον, διατεθειμένη να επιτρέψει να εκκολαφθούν θύλακες του φασισμού στην Ελλάδα. Είναι προσβολή στους αγώνες του ελληνικού λαού, προσβολή στους νεκρούς μας, προσβολή σε όλους μας και στις πανανθρώπινες αξίες που ο Ελληνισμός δίδαξε σε όλη την οικουμένη διαχρονικά».

«Να μην επιτρέψουν», δια της αριστερής παρακρατικής βίας, βεβαίως βεβαίως…

Καταλαβαίνετε τώρα πατριώτες ψηφοφόροι που ψηφίσατε ΝΔ «για να φύγει η αριστερά από την εξουσία», ποιοι κυβερνούν αυτόν τον τόπο, ή όχι ακόμα;

Exit mobile version