Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η διαγραφή (;) Μπογδάνου, ο λάκκος και η φάβα

Με τα πολλά, διεγράφη λοιπόν ο Μπογδάνος από την… «σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη» της Νουδούλας, μετά από το αντικομμουνιστικό του ξέσπασμα στη βουλή.

Του είχαν ρίξει –λένε- «κίτρινη κάρτα» την προηγούμενη φορά, όταν δημοσίευσε κατάλογο με ονόματα μαθητών ενός δημοτικού σχολείου, από τον οποίο προέκυπτε πως ήταν αλλοδαποί στην συντριπτική τους πλειοψηφία και τώρα του έδειξαν… «κόκκινη κάρτα».

Ένας αριστερούλης δημοσιογράφος ήταν ο Μπογδάνος, ο οποίος πότε φωτογραφιζόταν να χορεύει ανέμελος, με άτομο… απροσδιορίστου φύλου, φορώντας κόκκινη φανέλα με τα αρχικά της αλήστου μνήμης Σοβιετίας και πότε με τον «Ριζοσπάστη» ανά χείρας, προτρέποντας τους ψηφοφόρους να προτιμήσουν το ΚΚΕ, που χαρακτήριζε ως «μόνη αξιοπρεπή, πατριωτική επιλογή στην Ελλάδα του 2018».

Ώσπου ήρθαν οι εκλογές του 2019 και ο αριστερούλης μεταμορφώθηκε αίφνης σε… ακροδεξιούλη, κάνοντας αντικομμουνιστικά και –ολίγον τι!- «ρατσιστικά» κηρύγματα! Παρότι ονειρεύεται να δει… μαύρο εύζωνα – όπως έχει δηλώσει. 

Οι καιροί είναι πονηροί! Κοινή πεποίθηση όλων, είναι ότι η Νουδούλα αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα στα «δεξιά» της, το οποίο δε μπορούν να απορροφήσουν… «αι ημέτεραι δυνάμεις» του Βελόπουλου και των Τζημεροφαήλων.

Λένε, λοιπόν, οι… «κακές γλώσσες», πως οι ψευτοτσαμπουκάδες του Μπογδάνου που οδήγησαν στη διαγραφή του, ήταν σε πλήρη συνεννόηση με το Μαξίμου. Ο σκοπός προφανής: να δημιουργηθεί ένα «ακροδεξιό» κόμμα – μαϊμού στα «δεξιά» της Νουδούλας, το οποίο να λειτουργήσει σαν χώρος μαντρώματος των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων, ώστε να μην πάνε αλλού και… χαθούν. Κι όταν με το καλό έρθουν οι εκλογές, το «ακροδεξιό» κόμμα – μαϊμού να συνεργαστεί εκλογικά με την Νουδούλα, «για να μην ξανάρθει η αριστερά στην εξουσία», κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Ο καιρός θα δείξει αν έχουν δίκιο – οι «κακές γλώσσες»! 

Exit mobile version