Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ!

Διάβασα στην ειδησεογραφία, ότι πάρα πολλοί ελληνόφωνοι από Μακεδονία, πάνε στα καζίνο περνώντας τα σύνορα, να χρηματοδοτήσουν τήν “βόρεια μακεδονία” εναντίον της υπάρξεως της οποίας διαδήλωναν κατά εκατοντάδες χιλιάδες και υποδεχόντουσαν ενθουσιωδώς την Χρυσή Αυγή! Μην ειπή κανείς ότι είναι μια μικρή μειοψηφία και άλλες τέτοιες μπούρδες!

ΤΙ ΘΕΛΗ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ; 

Το φαινόμενο είναι παλιό ! Πριν πολλά χρόνια οι τουρκοκύπριοι στα κατεχόμενα είχαν επανέλθη στην φυσιολογική κατάσταση για τούρκους ! ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΆ !Ήταν έτοιμοι να επαναστατήσουν!Την κατασταση έσωσαν οι…ελληνοκύπριοι με το άνοιγμα των περασμάτων…Καζίνα και άλλα παρόμοια στήθηκαν αμέσως! Άρχισαν να πηγαίνουν στα κατεχόμενα και να δίνουν λεφτά,  συχνά, μερικά μέτρα από τα ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ που τους τα είχαν κλέψη..  άρχισαν να δίνουν ηλεκτρισμό που, μέρος του, χρησιμεύη για να φωτίζεται μια γιγάντια σημαία του ψευδοκράτους στις πλαγιές του πενταδάκτυλου!!!Ποιος ξέρει; δίνουν ακόμα;ΒΕΒΗΛΩΘΗΚΕ Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ!Ο πόνος και το πένθος υποχώρησαν εμπρός στο “business, as usual!” 

Πολλοί ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ  ενοχλούνται από τη σημαία,  το σταυρό, τον εθνικό ύμνο !!!ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ! 

Ανώτατοι κληρικοί συνιστούν να υποδεχθούμε με ανοικτές αγκάλες, (μόνο;)  τούς “πρόσφυγες”!Μήν ξεχνάμε, θα μας λύσουν, μάλλον μετά μεγάλης ευχαριστήσεως, το δημογραφικό πρόβλημα! Οι ελληνόφωνοι όπως ευλόγως συμπεραίνεται, δεν …μπορούν…τίποτα!Βέβαια υπάρχουν και οι συχνά χυδαίες ύβρεις εν είδει κηρύγματος,  εναντίον όποιου θέλη να ασκήση ένα συνταγματικό του δικαίωμα! Το παγκοσμίως ονομαζόμενον HABEAS CORPUS !!!Μήπως αυτή η συνομοταξία έχη ξεχάση ότι: “ΟΥ ΔΥΝΑΣΘΕ ΔΥΣΊ ΚΥΡΊΟΙΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙΝ, ΘΕΩ ΤΕ ΚΑΙ ΜΑΜΜΩΝΑ!”Τί έγινε; Διάλεξαν τον μαμμωνά ;.Πάντως εξ όσων γνωρίζω ο νύν Αρχιεπίσκοπος , ναί μεν είναι ηλικιωμένος αλλά δέν έχη κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, ώστε να υπάρχη θέμα συντόμου διαδοχής!( Ο νοών , νοείτω ). 

Είχαμε την ευκαιρία να πληροφορηθούμε αυτές τις ημέρες ότι όποιοι κυκλοφορούν με ρόπαλα και κομουνιστικού τύπου σημαίες και συνθήματα, δικαιούνται να δέρνουν όποιον θέλουν, ειδικά ανήλικους! Όποιοι αντισταθούν ειναι …φασίστες και   “χρυσαυγίτες” και πρέπει να συλλαμβάνονται! Έχη μήπως ενσκήψη ραγδαία επιδείνωση της ήδη υπαρχούσης βαρυτάτης βλακείας στα γνωστά περιβάλλοντα;

Η ζωή, περιουσία, υγεία, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ, έχουν αφεθή στην διάθεσιν μιάς ομαδούλας κωμικοτραγικών ανθρωπαρίων και μιας άλλης απερίγραπτων “ειδικών” που μάλλον νομίζουν ότι είναι θεοί! Και πολλοί θα τους ξανά ψηφίσουν! Ας λένε τώρα! Είπαμε …rusvet και business! Μην ξεχνάμε, οι ελληνόφωνοι έχουν μνήμη μαρίδας! Βέβαια θα έχουν την τύχη που εκείνοι διάλεξαν!ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΊΔΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣ !!!Οί μισέλληνες ας το καταλάβουν! 

Και μήν ξεχνιόμαστε , εις πείσμα τους  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, (ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ) …

Από τις στάχτες της φωτιάς,

τής ιδέας ο χρυσαητός

τις φτερούγες του τεντώνη τις πλατιές

ΠΡΟΣ ΤΑ ΎΨΗ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΏΣ !!!                               

Κ. ΠΑΛΑΜΑΣ 

Κώστας Παπαδημητρίου

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Exit mobile version