Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ!

Ιωάννης Λαμπρογιάννης

Ο Μητσοτάκης θέτει σε εφαρμογή κρατικό Τειρεσία όπως ορίζουν οι εντολές των μνημονίων! Θυμίζω Τσίπρας υπέγραψε την υποδούλωση του Ελληνικού Κράτους για 99 χρόνια! Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής το ύψους του ιδιωτικού χρέους φτάνει στα 243 δισεκατομμύρια ευρώ.

108,1 δισ. οφείλονται στην εφορία, τα 38 δισ. στα ασφαλιστικά ταμεία και τα 97 δισ. που ξεπούλησαν οι Ελληνικές τράπεζες στις εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις, χωρίς καν προηγουμένως να ρωτήσουν όσους χρωστούσαν εάν όπως με τους ίδιους όρους που ξεπούλησαν τα δάνεια τους στα ξένα funds θα μπορούσαν να τα δώσουν στους Έλληνες οφειλέτες.

Υπάρχει κανείς Έλληνας που θεωρεί ότι αυτό το χρέος μετά από 10 χρόνια μνημονίων και δύο και βλέπουμε τις κρίσης της πανδημίαες θε ξεπληρωθεί ποτέ από τους Ιδιώτες! Με γνώμονα μάλιστα την κατάργηση του Νόμου Κατσέλη και τον πτωχευτικό κώδικα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη οι Έλληνες οφειλέτες θα χάσουν την περιουσία τους. Βέβαια υπήρξαν και λαμόγια που πήραν τεράστια ποσά με την σύμφωνη γνώμη των τραπεζών αλλά μιλάμε για τον απλό λαό που ταλαιπωρείται εδώ και μια 15 ετία από της εκάστοτε κυβερνήσεις!

Η μόνη λύση είναι τα ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ , αλλά αυτό αποκλείεται να γίνει γιατί όλα έγιναν εσκεμμένα!

Exit mobile version