Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H ΠτΔ Κ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Γράφει : Iωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

ioannislamprogiannis.blogspot.com


Η Κ. Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε τον Σκοπιανό Πρόεδρο Στέβο Πενταρόφσκι, διαπράττοντας ένα Ιστορικό και Πολιτικό ολίσθημα! Ο Στέβο Πενταρόφσκι αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών, και επικαλέστηκε τον νομικό όρο «Pacta sunt servanda», σημειώνοντας ότι «οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται». Εδώ διαπράχθηκε το πρωτοφανές εθνικό ολίσθημα, το οποίο υπονομεύει πλήρως τα εθνικά μας συμφέροντα, ενώ νομιμοποιεί την επεκτατική προπαγάνδα των σκοπιανών που πλέον στρέφεται εις βάρος της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας.

Συναντήθηκε με τον Σκοπιανό Πρόεδρο την στιγμή που τα βιβλία άθλιας προπαγάνδας που μοιράζονται στα σχολεία των Σκοπίων, συνιστούν ευθεία απειλή κατά της ελληνικής κυριαρχίας και αποκρύπτουν ότι οι Μακεδόνες ήταν Έλληνες, μιλούσαν ελληνικά και συνδέονταν με τους λοιπούς αρχαίους Έλληνες και με το «ομόγλωσσον» όπως και με το «ομόαιμον και των θεών τα καθιδρύματα κοινά», ξεχνώντας ότι είναι Σλάβοι και δεν έχουν καμία σχέση με την αρχαία ελληνική Μακεδονία.

Μάλιστα δεν τόνισε καν την σημασία της ρηματικής διακοίνωσης στην οποία είχε αποσπάσει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από τον Ζάεφ, όπου και διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει «μακεδονική» εθνότητα. Ούτε στα Σκόπια, ούτε πουθενά. Όπως ακριβώς αναφέρεται στην ρηματική διακοίνωση η οποία δεσμεύει το κράτος των Σκοπίων. Άρα, δεν υπάρχει ούτε «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα, όπως ψευδώς δήλωσε ο σκοπιανός. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!
Πως να μην είναι, λοιπόν, Ο Σκοπιανός Πρόεδρος , ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από την επίσκεψή του στην Αθήνα, με συνεχείς αναρτήσεις στο επίσημο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα με σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Exit mobile version