Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Βαράτε με κι ας κλαίω»! Μπογδάνος: Εξακολουθώ να είμαι ο 158ος βουλευτής της ΝΔ

Τελικά, αρχίζει να έχει πολύ πλάκα η υπόθεση της –εικονικής, όπως φαίνεται- «διαγραφής» του Μπογδάνου από την Νουδούλα. Καθώς, πιστός ο βολευτής στο γνωστό… «βαράτε με κι ας κλαίω», εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό του μέρος της κυβερνητικής πλειοψηφίας, σα να μην έγινε ποτέ η διαγραφή του!

Μιλώντας, λοιπόν, μετά την υπερψήφιση της ελληνο-γαλλικής συμφωνίας, δήλωσε τα εξής: «Ψήφισαν 158 από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, υπέρ μιας εξαιρετικά σημαντικής και θεμελιώδους σημασίας για τη χώρα αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία. Έχουμε όλοι θέση στην πλειοψηφία που ψηφίζει σημαντικά νομοσχέδια και σημαντικές συμφωνίες».

Το εστί μεθερμηνευόμενον, δεν ετοιμάζουν τον λεγάμενο οι Μητσοτάκηδες για αρχηγό μαϊμού «ακροδεξιού» κόμματος, αλλά θα τον έχουν… «ελεύθερο σκοπευτή» για να συσπειρώνει γύρω του –όσο μπορεί- τους εκ δεξιών δυσαρεστημένους, χωρίς να φεύγουν από το «μαντρί». Κι όταν θα προκηρυχθούν οι εκλογές, μέσα στην αναμπουμπούλα, θα επανενταχθεί στα ψηφοδέλτια της Νουδούλας, για… «να μην ξανάρθει η αριστερά στην εξουσία»…

Exit mobile version