Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ!

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

ΓΡΑΦΕΙ : IΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

https://ioannislamprogiannis.blogspot.com/

Εκτός από τα Μνημόνια επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, που είχαν βυθίσει τη χώρα σε βαθειά ύφεση και είχαν εκτόξευσει τα ποσοστά ανεργίας, το πρόβλημα της ανεργίας εδράζεται επίσης και στις θλιβερές μεταπολιτευτικές πολιτικές που οδήγησαν σε διάλυση κάθε παραγωγική διαδικασία και επιπλέον είχαν πλημμυρίσει την χώρα με παράνομους και οδήγησαν 500.000 Ελληνόπουλα στην ξενιτειά!

Σε όσες επιχειρήσεις δεν έκλεισαν, τα μεροκάματα έπεσαν λόγω της μαύρης εργασίας των παράνομων μεταναστών και της επιβολής μέτρων απο την Ε. Ε. Επιπλέον με την Κρίση του Κορονοϊού τα πράγματα χειροτέρευσαν!

Για τη λύση του προβλήματος της ανεργίας, υπάρχουν δύο λύσεις μια άμεση και μία μεσοπρόθεσμη: Η Απέλαση των παράνομων μεταναστών και στροφή στην Εθνική Παραγωγή. ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ: Απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών σημαίνει εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες. Πράγμα τώρα που ξέρουμε ότι η ΝΔ δεν είναι όχι μόνο διατεθειμένη να κάνει αλλά μάλιστα με τον εμβολιασμό τους δίνει και ΑΜΚΑ οπότε όπως καταλαβαίνετε τέλος οι απελάσεις και έρχεται η ενσωμάτωση Μητσοτάκη.

Εδώ οφείλουμε, όμως, να επισημάνουμε ότι η παρουσία των παράνομων μεταναστών στη χώρα δεν βόλεψε μόνο τους μεγαλοεργολάβους, που κέρδισαν άπειρα εκατομμύρια από τα μαύρα μεροκάματα στα δημόσια έργα. Την εκμεταλλεύθηκαν και χιλιάδες συμπατριώτες μας, που προτίμησαν να αφήσουν τη γη τους και την εργασία τους και να παριστάνουν οι ίδιοι τους «εργολάβους», στέλνοντας τους παράνομους μετανάστες στην οικοδομή και το χωράφι. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ:


Η Αναδιάταξη της εθνικής μας οικονομίας και επανεκκίνηση της πρωτογενούς παραγωγής σημαίνει δυνατότητα παραγωγικής εργασίας στον ελληνικό λαό. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει άφθονο χρήμα και χαμηλότοκα δάνεια, ούτε επιστροφή στις θλιβερές ημέρες του 2004, που εθνικό όραμα ήταν τα ακριβά τζιπ και το πλαστικό χρήμα. Ως εθνικός στόχος θα πρέπει να είναι η επιστροφή των Ελλήνων στην παραγωγική εργασία. Θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν μέσω της εκμετάλλευσης του εθνικού μας πλούτου, με γεωτρήσεις υδρογονανθράκων, τις οποίες, βέβαια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θεωρεί ασύμφορες και έχει εγκαταλείψει πλήρως την ιδέα, καθώς και νέα ορυχεία για πολύτιμους λίθους και σιδηρομεταλλεύματα. Τα έσοδα από αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια θα μπορούσαν να διατεθούν στον πρωτογενή τομέα, σε νέες γεωργικές, κτηνοτροφικές και αλιευτικές μονάδες και αμέσως μετά στην προσπάθεια αναδημιουργίας μίας εθνικής βιομηχανίας.

Exit mobile version