Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«100% στο μεγάλο αρχηγό»! Η απάντηση Μητσοτάκη στην παραίτηση Κουρτς, με δημοσκόπηση-μαϊμού της MARC!

Με μια δημοσκόπηση-μαϊμού, απάντησε ο Κούλης Μητσοτάκης στην παραίτηση Κουρτς – λόγω σκανδάλου παράνομης χρηματοδότησης των ΜΜΕ και χειραγώγησης δημοσκοπήσεων! Για να δείξει, πως εδώ είναι… Μπαλκάνια και πως κάνει ότι γουστάρει και δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα!

Έτσι, σε μια «δημοσκόπηση» για γέλια, της εταίρας Marc για τον ΑΝΤ 1, η Νουδούλα εμφανίζεται παραδόξως να… αυξάνει κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες, σε σχέση μ’ αυτά των εκλογών του 2019, τα ποσοστά της! Από το 39% του 2019, τώρα εμφανίζεται στο… 41%, στην εκτίμηση ψήφου!

Διόλου τυχαία, πολύ ανεβασμένα σε σχέση με την πραγματικότητα, εμφανίζονται και τα ποσοστά των κομμάτων-δεκανικιών της χούντας Μητσοτάκη, δηλαδή του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (8%) και του μορφώματος Βελόπουλου (5,5%).

Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο θα… ανεβαίνουν τα ποσοστά της Νουδούλας και των δορυφόρων της, στις στημένες δημοσκοπήσεις! Μέχρι που να γίνει πράξη το παλιό σατυρικό σύνθημα, που φώναζαν οι πιτσιρικάδες σε συγκεντρώσεις γραφικών υποψηφίων σωτήρων: «100% στο μεγάλο αρχηγό»!

Exit mobile version