Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι καρδιές μας δεν αλλάζουν με τροπολογίες

Τους τελευταίους μήνες και υπό τον φόβο της δημοτικότητας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή που όλα δείχνουν πως σταδιακά και συνειδητά επιστρέφει, μία από τις πολλές απόπειρες κάμψης του Ηθικού μας και επιχείρηση εισαγωγής εκλογικών φραγμών ήταν και η περίφημη τροπολογία Βορίδη, η ουσία της οποίας απαγορεύει στον φυλακισμένο Ιδρυτή της Χρυσής Αυγής να είναι ο επικεφαλής και Γενικός Γραμματέας του καθόλα νόμιμου Κινήματός μας. Αυτό το άτοπο νομοθέτημα και σύσσωμη η επιστήμη της λογικής δεν υπολόγισαν για ακόμα μία φορά το γεγονός πως ο Ν.Γ.Μιχαλολιάκος εκτός από επικεφαλής του Λαϊκού Συνδέσμου επί τέσσερις δεκαετίες, ήταν είναι και θα είναι ο πιο Ανιδιοτελής και Πιστός ΟΠΑΔΟΣ της Χρυσής Αυγής, ο οποίος με τον Αγώνα του δεν αποσκοπούσε ποτέ σε θέσεις, προσωπική δόξα και καριέρα στα βρώμικα μονοπάτια της πολιτικής ζωής.

 Ορισμένα πράγματα όμως στην ζωή μένουν τόσο ανεξίτηλα χαραγμένα που δεν μπορούν να αλλάξουν, και παρά την απαγόρευση της προαναφερόμενης τροπολογίας, υπάρχουν κάποιοι λόγοι που στις Καρδιές μας και στη συνείδηση όλων των Αγνών Αγωνιστών η λέξη Αρχηγός θα είναι πάντα ταυτόσημη με το πρόσωπο του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου, του Ανθρώπου που και μόνο το Όνομα του προκαλεί φόβο σε όσους προδίδουν καθημερινά την Ελλάδα. Και αυτό γιατί Αρχηγός, δεν μπορεί ποτέ να γινεί αυτός ο οποίος υστερικά προσπαθεί να αποκτήσει αυτο τον τίτλο. Ο Αρχηγός αναδεικνύεται μέσα από τους Αγώνες του και αποδέχεται αυτή την ιδιότητα αντιλαμβανόμενος τις ιστορικές ευθύνες που τον βαραίνουν. Αρχηγός στην Καρδιά μας είναι αυτός που αφοσιώνει όλο του το Είναι σε μία Ιδέα, δεν γοητεύεται απο τις εφήμερες επιτυχίες και δεν απογοητεύεται όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Αυτός που μάχεται για τον Εθνικισμό με τέτοιο πάθος σαν αυτό που διαθέτει κάθε καινούρια ύπαρξη της Φύσης όταν αρχίσει να μαθαίνει την ζωή. Που σαν Άριστος μπορεί να υποδείξει στην κοινωνία πως να ανελιχθεί απο το σκότος της αλληγορίας του σπηλαίου στο Φως του Ήλιου. 

Αρχηγός είναι Εκείνος που και μόνο η σκέψη του μας δίνει δύναμη και κουράγιο να κρατάμε το Λάβαρο του Μαιάνδρου ψηλά με υπερηφάνεια. Αυτός που γνωρίσαμε όταν ήμασταν παιδιά και έκανε τα εφηβικά μας όνειρα πραγματικότητα. 

Όποια λοιπόν και να είναι η συνέχεια, προσμένουμε μονάχα την στιγμή που θα ξαναδούμε μπροστά μας και θα σφίξουμε το χέρι στον μοναδικό Άντρα που κέρδισε την λέξη “Αρχηγός” για πάντα στην Καρδιά μας. 
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ !

Exit mobile version