Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΕΕΡΦΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

«Θάνατο στους φασίστες σε όσους Έλληνες δηλαδή αντιδρούν στην ισλαμοποίηση, ανοίξτε τα σύνορα, ανοίξτε τις πόλεις», φώναξαν χαρακτηριστικά, το Σάββατο Πακιστανοί, Αφγανοί και λοιποί που διαδήλωσαν μαζί με ΚΕΕΡΦΑ, φοιτητικούς συλλόγους και λοιπούς αριστεριστές και ζήτησαν να ανοίξουν οι ελληνικές πόλεις για τους μουσουλμάνους!

Την ώρα που οι Έλληνες έχουν κυριολεκτικά γονατίσει από την νέα κρίση που έχει δημιουργήσει με τα lockdown και την πολιτική της η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη οι παράνομοι μετανάστες θέλουν να μπουν μαζικά στην Ελλάδα. 

Με τις ευλογίες πάντα της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου που έχει εκφρασθεί ανοικτα για το πρόβλημα του δημογραφικού στην Ελλάδα ότι η «ανανέωση» του ελληνικού πληθυσμού θα μπορουσε να επιτευχθείμε παράνομους μετανάστες. 

ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΝΟΙΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Με πυροβολισμούς ξύπνουν οι κατοικοι του Αγίου Παντελεήμονα!

Την Δευτέρα, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα ξύπνησαν από πυροβολισμούς καθώς στις 5 το πρωί υπήρξε άγρια καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας αστυνομικοί πυροβόλησαν περίπου πέντε φορές για να σταματήσουν όχημα το οποίο δεν σταμάτησε σε έλεγχο και προσπάθησε να τους εμβολίσει.

Οι συμμετέχοντες με την ανοχή της Ελληνικής Κυβέρνησης της ΝΔ :

Η διαδήλωση ήταν η φωνή των παράνωμων μεταναστών, της Παρβανά Αμιρί από την Ριτσώνα, που ζήτησε ελευθερία. Χαιρέτησαν στη συγκέντρωση: η Αφροδίτη Φράγκου, δημοσιογράφος, μάρτυρας στη δίκη του Ζακ Κωστόπουλου και μία εκ των τεσσάρων τραυματιών από την επίθεση των φασιστών στο Ν.Ηράκλειο, ο Θανάσης Καμπαγιάννης, Πολιτική Αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο Βαγγέλης Γκιγκής, πρόεδρος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντίστασης 1967-1974, ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ, ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, ο Βασίλης Κουκαλάνι, σκηνοθέτης-ηθοποιός, η Άννα-Μαρία Παραθύρα, εκπρόσωπος φοιτητικών συλλόγων Αθήνας η Μαρία Χαρχαρίδου, μέλος του Σωματείου Εργαζόμενων νοσοκομείου Γεννηματά και ο Βασίλης Γλέζος εκ μέρους της Ανοιχτής Πόλης. Αγωνιστική παρουσία με τη μουσική τους, έδωσαν ο εκπαιδευτικός Νίκος Γιακουμάκης στην κιθάρα και η Βάσω Μιχαηλίδου στο ακορντεόν.

Exit mobile version