Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάλεσμα για αντίσταση στην κατασκευή νέου hot spot στην Χίο, από την Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων! 

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Οκτωβρίου, και –σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει παλαιότερα ο Μηταράκης- αυτές τις μέρες προβλέπεται να επιχειρηθεί από την χούντα Μητσοτάκη η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή νέων υπερδομών σε Χίο και Λέσβο! Υπ’ αυτές τις συνθήκες, κάλεσμα για αντίσταση κι αγώνα απηύθυνε σε όλους τους Χιώτες η Συντονιστική Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων. 

Ιδού τα κύρια σημεία της σχετικής ανακοίνωσης:

«Η κυβέρνηση με πρώτο τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής κ. Μηταράκη, περηφανεύονται για τα κέντρα φυλακές της ΕΕ στα νησιά μας.

Πρόσφατα εγκαινίασαν το τερατούργημα στη Σάμο, που θα εγκλωβίζει πάνω από 3000 ανθρώπους και ανήγγειλαν με τυμπανοκρουσίες το ξεκίνημα των έργων για το νησί μας στο Θόλος και τη Μυτιλήνη.

Αλήθεια αφού σταμάτησαν οι ροές, όπως ισχυρίζονται, γιατί φτιάχνουν τα κέντρα σε μέγεθος μιας πόλης; Απλούστατα :

Για να τους Εγκλωβίζουν μόνιμα στα νησιά μας με τα λεφτά της ΕΕ, που είναι λεφτά όλων των φορολογούμενων πολιτών της και φυσικά και δικά μας!!!

ΗΡΘΕ ΞΑΝΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ !!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;; 

Πριν ενάμιση χρόνο, βρεθήκαμε η συντριπτική πλειοψηφία των Χιωτών πάνω στα βουνά, για να μην περάσουν τα κυβερνητικά σχέδια, για να αντιμετωπίσουμε το στρατό κατοχής των ΜΑΤ, που έστειλαν τα κυβερνητικά επιτελεία και ο υπουργός Μηταράκης…

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου, καλεί τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά, τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία του νησιού, τα πολιτιστικά σωματεία και φορείς, τους συλλόγους, τα τοπικά συμβούλια και τους αιρετούς όλων των βαθμών, να βρεθούν στις επάλξεις, στο πλευρό των χωριών που πλήττονται και να συντονίσουν το βηματισμό τους με τη Συντονιστική επιτροπή.

Τους καλεί να συμμετέχουν στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και δράσεις που θα ανακοινώνονται στο επόμενο διάστημα.

Τους καλεί να συμμετέχουν στη μεγάλη συγκέντρωση που θα διοργανωθεί στην πλατεία της Χίου από τη συντονιστική σε χρόνο ανάλογο και με τις εξελίξεις.

Να είναι όλοι έτοιμοι από άκρη σε άκρη του νησιού να βρεθούμε αυτή τη φορά στις επάλξεις του Θόλους, αλλά και όπου αλλού χρειαστεί είτε είναι Μπαμπακιές, είτε Ολύμποι, είτε οτιδήποτε άλλο.

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ HOT SPOT, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΙΑΛ.

ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ».

Exit mobile version