Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πιάστηκε στα πράσα ο Μπουμπούκος, με τον… κουμπάρο!

Τη «δόξα» του Κούλη Μητσοτάκη –κι όχι του Κουρτς, αυτός είναι… ερασιτέχνης σε σχέση μ’ αυτά τα λαμόγια!- ζήλεψε ο αντιπρόεδρος Μπουμπούκος.

Ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται, το καλοκαίρι του 2020 ανέθεσε στην εταιρεία Interview τη «διενέργεια έρευνας αναφορικά με τον ρόλο των δράσεων του υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ, για την καταπολέμηση των αρνητικών επιπτώσεων της πανδημίας προς τον παραγωγικό τομέα και ιδίως στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις». Η έρευνα κόστισε 19.500 ευρώ (24.180 ευρώ με τον ΦΠΑ).

Ωστόσο, όλως… τυχαίως, κεντρικό πρόσωπο στην εν λόγω εταιρεία και στο κανάλι με την οποία συνεργάζεται («Βεργίνα TV») είναι ο δημοσιογράφο Σ. Καλόγηρος, που τυγχάνει κουμπάρος του Μπουμπούκου.

Κι όλως… τυχαίως, επίσης, ο Μπουμπούκος ήταν πάντα μεταξύ των πιο δημοφιλών υπουργών, στις κάλπικες δημοσκοπήσεις που έστηνε ο κουμπάρος του!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, η συγκεκριμένη εταίρα δίνει πάντα εξωφρενικά υψηλά ποσοστά, όχι μόνο στην Νουδούλα, αλλά και στο μόρφωμα του Βελόπουλου. Προφανείς οι λόγοι…

Exit mobile version