Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ε ρε μεγαλεία! Στην «Βόρεια Μακεδονία» ο… last years Μακεδονομάχος Βαρβιτσιώτης, για την «πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Κάποτε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ήταν… Μακεδονομάχος και σύχναζε στα συλλαλητήρια. Βέβαια, τότε κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, κι όχι η… εθνοσωτήριος του Μητσοτάκη, οπότε δικαιολογούντο και κάποιες… ακρότητες.

Τώρα, ο ίδιος άνθρωπος, που τυγχάνει αναπληρωτής υπουργός των Εξωτερικών, βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην «Βόρεια Μακεδονία», κατόπιν προσκλήσεως του αναπληρωτή πρωθυπουργού για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Nicola Dimitrov.

Σήμερα, λοιπόν, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Dimitrov, καθώς επίσης και με τον υπουργό Εξωτερικών Bujar Osmani, ενώ μεθαύριο θα έχει την χαρά και την τιμή να συναντήσει τον Zaev.

Σύμφωνα δε με την δημοσιογραφική παπαγαλία του Μητσοτακισμού: «στο επίκεντρο των συνομιλιών θα είναι η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και οι εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια. Στο πλαίσιο αυτό, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών θα θέσει στους ανωτέρω αξιωματούχους το ζήτημα της πλήρους, συνεπούς και με καλή πίστη εφαρμογής της συμφωνίας των Πρεσπών»

Κι όσοι τους πιστέψατε –πως θα καταργήσουν την κατάπτυστη αυτή συμφωνία- περαστικά σας!

Exit mobile version