Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ! La cage aux Folles! (παλιά κωμωδία!) …

Είχα αποφασίση να περιμένω τις όποιες εκδηλώσεις γίνουν για την 28η Οκτωβρίου, ελπίζοντας κάποιο πρόσωπο  να μας “χαρίση” ένα ευτράπελο για να γελάμε το χειμώνα! Οι εξελίξεις όμως τρέχουν! Οι συνήθεις “ύποπτοι”, πολιτικοί δημοσιογράφοι, ειδικοί κλπ. έχουν κυριολεκτικα “αφηνιάση”!
Και τι δεν έχουμε ακούση!!! Τι συμβαίνη; Πόσοι από αυτούς ήταν στο σχολείο καρπαζοεισπράκτορες;;; τα χαζά παιδιά; οι αποδέκτες του “bullying”  όπως το λένε τώρα, και βγάζουν τα απωθημένα τους εις βάρος αυτού τού δύστυχου λαού που, όμως, ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ; Από πού ξεκινάη αυτός ο άκρατος ανθελληνισμός που πολύ καιρό τώρα επιδεικνύουν;;; 

Δεν τούς φτάνουν οι απώλειες της προηγούμενης “καραντίνας”; Διψάνε να δούν κι άλλη δυστυχία; Αχ! Ξέχασα! Έίναι για το καλό μας!!! Αλλά και οι πλέον ειδεχθείς τύρρανοι της ιστορίας το ίδιο έλεγαν… ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ;;;
Όχι βέβαια! Ο θεόσταλτος πρωθυπουργός μας καθώς και η κ. ΠΤΔ, μας είπαν ευθέως, απερίφραστα, ότι θα αντικαταστήσουν τούς ελληνόφωνους με αφροασιάτες!!! 
Μιλάνε ορισμένοι για την “Ελλάδα” του 2040. Μα, καθυστερημένα όντα, αν γίνουν αυτά που λέτε,  ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2040;;; ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ;… Θα δούμε!


Κάποιοι “ειδικοί” έχουν πάη ποτέ σε ορισμένα σημεία της Αθήνας, και μάλιστα του κέντρου,  αλλά καί άλλων πόλεων; Αν δεν ήταν τυφλωμένοι από τον μισελληνισμό τους και είχαν εξασκήση και λίγο την Ιατρική αντί να γυροβολάνε στις τηλεοράσεις, θα είχαν αντιληφθή, όσοι μπορούν, ότι μάλλον, κυρίως από άλλες αρρώστειες, εκτός του κοροιδοιού υπάρχη κίνδυνος!!! ( βέβαια, εκεί είναι απαγορευμένες περιοχές). Στην ειδησεογραφία αναφέρεται η πιθανότης επαναφοράς τής μάσκας στούς εξωτερικούς χώρους για όλους! ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΣΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛΟΊΟΥ!!! Από την άλλη πλευρά πολλά είναι τα αμνοερίφια που συνέχιζαν να φοράνε μάσκα σε ΕΡΗΜΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!! Ακόμα και μόνοι τους μέσα σε αυτοκίνητο!!!  Η πλύσις εγκεφάλου που έχη γίνη είναι τέλεια.!!! Περιμένουμε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου! Θα επανέλθω! Ελπίζω στο “ευτράπελο” που ήδη ανέφερα.Πάντως, στην Γαλλία την 14η Ιουλίου παρήλασαν ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΣΕ ΠΥΚΝΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ!

Ο Πρόεδρος Μακρόν, πρωτοπαλλήκαρο των σιωνιστικών σχεδίων, όπως λέγεται, έβγαλε την μάσκα κατέβηκε από την εξέδρα και χαιρέτησε κανονικά τον στρατηγό επι κεφαλής της παρελάσεως! (Χωρίς να του γυρίση τα …νώτα). Δεν φοβόταν μήν κολλήση; Μάλλον είχε πασαλειφτή με εκείνη την αλοιφή με …δηλητήριο ΟΧΙΑΣ(;!)  που διαφημιζόταν πρίν καιρό! (Από ποιόν, θυμόσαστε;). Το κλουβί με τις “τρελλές ” έχη ανοίξη και όλες τριγυρνάνε ελεύθερες! Θα ξανακλειστούν κάποτε μέσα; ΑΓΝΩΣΤΟΝ!!! Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ καταδικάστηκε από δήθεν “Έλληνες” σε εξαφάνιση! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗ;;; Η ΕΛΛΑΔΑ Ή ΟΙ ” ΤΡΕΛΛΕΣ”;;; ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΗ!

Κώστας Παπαδημητρίου 

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Exit mobile version