Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου
Με τον όρο Σαρία (αραβικά: شريعة,‎ προφέρεται: [ʃaˈriːʕa]) ή Ισλαμικός Νόμος εννοείται ο ισλαμικός θρησκευτικός κώδικας διαβίωσης. Είναι εμπνευσμένη από το Κοράνι και χρησιμοποιείται ως αναφορά στο ισλαμικό δίκαιο, αλλά και τον ισλαμικό τρόπο ζωής γενικότερα Ετυμολογικά σημαίνει ο δρόμος προς την πηγή ύδατος από το ρήμα «shara’a» (شرع), που σύμφωνα με το Λεξικό του Ιερού Κορανίου του Αμπντούλ Μανάν Ομάρ σχετίζεται με την ιδέα ενός συστήματος θείου νόμου, μιας ατραπού πίστης και πρακτικής.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Σαρία δεν εφαρμόζεται παρά μόνο στην Ελληνική Θράκη όπου οι Μουσουλμάνοι Έλληνες έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν στο ιεροδικείο (Μουφτής Κομοτηνής, Ξάνθης ή Διδυμοτείχου σε υποθέσεις γάμου, διαζυγίου, διατροφών, επιτροπειών, κηδεμονιών, επιτροπείας, χειραφεσίας ανηλίκων, ισλαμικών διαθηκών και της εξ αδιαθέτου διαδοχής. Απόφαση του Αρείου Πάγου του 2013 ή μη τι άλλο επεκτείνει την εφαρμογή της Σαρίας). Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλοί Έλληνες νομικοί οι οποίοι είναι υπέρ της κατάργησης της Σαρίας στη Θράκη και χρησιμοποιούν ως επιχείρημα ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα όπου αυτή εφαρμόζεται. Υποστηρίζουν ότι η εφαρμογή της συνεπάγεται πολλές φορές και παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων και της ισότητας των δύο φύλων (π.χ. όταν εφαρμόζεται η Σαρία σε οικογενειακό δίκαιο έχουν παρουσιαστεί περιπτώσεις ανισομέρειας στην κληρονομική διαδοχή).
Επίσης επιχείρημα των νομικών είναι το ότι ακόμη και στην Τουρκία η Σαρία έχει καταργηθεί από το 1926.
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!
1. Διατάζουν τον πιστό του Αλλάχ να σκοτώσει κάθε έναν που προσβάλλει το Ισλάμ ή τον Μωάμεθ, όπως και τους μουσουλμάνους που εγκαταλείπουν το Ισλάμ.
2. Θεωρούν ότι το Κοράνι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και το Ισλάμ είναι η μόνη αποδεκτή θρησκεία.

3. Αποκαλούν τους μη Μουσουλμάνους γουρούνια και πιθήκους.

4. Απαγορεύουν την φιλία μουσουλμάνων και “απίστων”.

5. Επιτρέπουν τον βιασμό “απίστων” γυναικών θεωρώντας τες σκλάβες του σεξ.

6. Προτρέπουν τους μουσουλμάνους να τρομοκρατούν τους απίστους και να μην δείχνουν κανένα έλεος.

7. Δίνουν στους μουσουλμάνους τη δυνατότητα να αποκεφαλίζουν “απίστους”.

8. Επιτρέπουν τον “γάμο” με παιδιά προεφηβικής ηλικίας.

9. Επιτρέπουν τον βιασμό και τη βιαιοπραγία κατά των γυναικών.


ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!

Exit mobile version