Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κινδυνολογία και τρομοκρατία παντού είναι η γραμμή της χούντας Μητσοτάκη!

Η κινδυνολογία και η τρομοκρατία της χούντας Μητσοτάκη δεν περιορίζεται μόνον στα ζητήματα υγείας, αλλά έχει επεκταθεί παντού! Ακόμα και στα καιρικά φαινόμενα!

Αναφερόμενος, λοιπόν, ο -εκ Κύπρου ορμώμενος- υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, στην πρόσφατη κακοκαιρία «Μπάλλος», υποστήριξε ότι εάν η κυβέρνηση δεν αποφάσιζε την απαγόρευση της κυκλοφορίας στον Κηφισό και δεν έκλεινε τα σχολεία θα είχαμε… 300 νεκρούς στην Αθήνα!!!

Ποια είναι η αλήθεια; Ότι τη νύχτα που απαγορεύθηκε η κυκλοφορία στον Κηφισό και την επόμενη μέρα, που έκλεισαν τα σχολεία, οι βροχές δεν ήταν ισχυρές ώστε να έχουμε υπερχείλιση του Κηφισού ή νέες πλημμύρες στην Αττική. Οι δε αποφάσεις αυτές της χούντας Μητσοτάκη υπαγορεύτηκαν από τον πανικό της, να μην υπάρξουν σκηνές όπως σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου οι μαθητές έκαναν «γέφυρα» τα θρανία τους για να βγουν από τις πλημμυρισμένες αίθουσες, ή όπως με το λεωφορείο που πλημμύρισε και οι επιβάτες του βγήκαν πιασμένοι χέρι-χέρι στον πλημμυρισμένο δρόμο!  

(ΥΓ): Ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος δεν υπάρχει στην κυβέρνηση των… αρίστων του Χάρβαρντ! Μα ούτε ένας!

Exit mobile version