Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο πλευρό του Συστήματος “πατριώτες” και επίδοξοι διάδοχοι της Χρυσής Αυγής 

Απόλυτα λογικό το Σύστημα να θέλει με κάθε τρόπο να εξοντώσει πολιτικά την Χρυσή Αυγή. Τα γεγονότα προ εβδομάδων στην Θεσσαλονίκη και τα Εθνικιστικά συνθήματα από νέα παιδιά προκάλεσαν κυριολεκτικά υστερία στους γενίτσαρους του εθνομηδενισμού σε φυλλάδες και κανάλια. Εκατοντάδες άρθρα και ρεπορτάζ και ένας από αυτούς τους γραφιάδες της συμφοράς (“καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι”) επισημαίνουν ότι συγκροτείται μία “λούμπεν εθνικοφροσύνη” με νέους με… απομειωμένο πολιτιστικό κεφάλαιο, δηλαδή ότι όσοι είναι Εθνικιστές είναι… “λούμπεν” και αμόρφωτοι. Τα ίδια έλεγαν εδώ και δώδεκα χρόνια για την Χρυσή Αυγή.

Αυτό που τους ανησυχεί και τους φοβίζει είναι ότι στους δήμους της Δυτικής Θεσσαλονίκης η Χρυσή Αυγή ακόμη και τον Ιούλιο του 2019 έλαβε ποσοστά 6% και πλέον.

Στο πλευρό του Συστήματος και κάποιοι “πατριώτες” και “νεοεθνικιστές”, που θέλουν να διαδεχθούν το Κίνημά μας. Εάν είχαν μυαλό θα έλεγαν τα καλύτερα για την Χρυσή Αυγή για να κερδίσουν όσους την αγάπησαν και την αγαπούν. Αυτοί, όμως, κατεχόμενοι από πάθος και εμπάθεια χέρι-χέρι με το Σύστημα ρίχνουν λάσπη και βέβαια σαν παπαγαλάκια επαναλαμβάνουν την γραμμή του καθεστώτος ότι η Χρυσή Αυγή τέλειωσε. Μέχρι εκεί φτάνει η ανύπαρκτη πολιτική ευφυΐα τους, που τους οδηγεί σε ένα το πολύ 1%…

Exit mobile version