Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία παπαγάλων του Μητσοτάκη: Πάνω από 100 λαθρομετανάστες την ημέρα μπουκάρουν στην Ελλάδα από την περιοχή της Ροδόπης!

Πανηγυρίζουν οι Κούληδες, ότι έλυσαν το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας, επειδή έχουν μειωθεί οι «ροές» στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου – όχι βέβαια λόγω της δήθεν αποτελεσματικής φύλαξης των συνόρων, αλλά προφανώς κατόπιν συμφωνίας τους με τον Ερντογάν Πασά, με άγνωστα ανταλλάγματα.

Αλλά, «το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι»! Εφόσον, λοιπόν, οι Τουρκαλάδες δε βοηθάνε τους λαθρομετανάστες να μπουν στη χώρα των… ανοιχτών συνόρων από θαλάσσης, αυτοί ακολουθούν την χερσαία οδό! Όπου προφανώς δεν ισχύει η συμφωνία Κούλη-Ερντογάν!

Ιδού πως έχει η κατάσταση, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ των πρώτων και καλύτερων παπαγάλων του Μητσοτάκη στον χώρο των ΜΜΕ (protothema.gr):

«… Οι λαθροδιακινητές και οι καθοδηγούμενοι από αυτούς παράτυποι μετανάστες βρήκαν νέα κερκόπορτα που οδηγεί στην Ελλάδα. Πρόκειται για την περιοχή της ορεινής Ροδόπης στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπου κατοικούν κυρίως Έλληνες Πομάκοι. Δεν έχουμε να κάνουμε με μεμονωμένα περιστατικά αλλά σχεδόν για καθημερινό φαινόμενο. Ούτε μιλάμε για 4-5 άτομα, αλλά για πολλές δεκάδες, συχνά περισσότερα από εκατό».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι παπαγάλοι, τα μεγάλα ΜΜΕ αποκρύπτουν την νέα κάθοδο των μυρίων, προφανώς επειδή αυτή την εντολή τους έχει δώσει ο Μητσοτάκης:

«Δυστυχώς, τα γεγονότα που θα περιγράψουμε σήμερα, δεν είναι ευρέως γνωστά! Από τοπικά σάιτ της πανέμορφης ακριτικής Ροδόπης, αλιεύσαμε όσα θα διαβάσετε και τα οποία τεκμηριώνονται από σύντομα βίντεο…».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Exit mobile version