Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και στο Βέλγιο το 55% των νοσηλευομένων είναι εμβολιασμένοι! Μόνο στους Έλληνες «πιάνουν» τα εμβόλια;

Ενώ σε καθημερινή βάση ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει ότι στο περίπου μόλις το 10% των νοσηλευομένων σε ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι και το υπόλοιπο 90% ανεμβολίαστοι, σε άλλες χώρες τα στοιχεία λένε άλλα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον επίτροπο της βελγικής κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, Pedro Facon, το 55% των νοσηλευόμενων είναι εμβολιασμένoι. Ιδού η ομολογία του: «Είχαμε 614 νέες νοσηλείες την περασμένη εβδομάδα. Το 55% ήταν εμβολιασμένοι. Αν και θα ήθελα να επισημάνω ότι πάνω από τα τρία τέταρτα είναι άνω των 65 ετών, η συντριπτική πλειοψηφία είναι ακόμη και άνω των 75 ετών. Συνολικά, περίπου 60 εμβολιασμένα άτομα εισήχθησαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας την περασμένη εβδομάδα. Το 70% είναι άνω των 65 ετών. Μπορούμε λοιπόν να συμπεράνουμε ότι τα εμβόλια λειτουργούν καλά, θα πρέπει να παραμείνει η πρώτη μας αμυντική ζώνη, αλλά θα συνεχίσουμε να βλέπουμε εμβολιασμένους ανθρώπους στα νοσοκομεία μας».

Ανάλογα ποσοστά δίνονται και σε άλλες χώρες…

Πως στην Ελλάδα εμφανίζονται διαφορετικά ποσοστά από τον υπόλοιπο κόσμο; Εδώ δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή πρόκειται περί κάποιου… θαύματος και τα εμβόλια «πιάνουν» μόνο στους Έλληνες, ή ο ΕΟΔΥ –φυσικά με εντολή Μητσοτάκη!- μας δουλεύει ψιλό γαζί!

Exit mobile version