Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ !

ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ!

Αν διαβάσουμε προσεκτικά όσα γράφη ο  Οδυσσέας Ελύτης στήν “ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ”, θα σχηματίσουμε μια ΕΛΑΧΙΣΤΗ αντίληψη για το τί υπέφερες, εσύ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ καί οι όμοιοί σου, πρίν σκοτωθής σε κάποια μάχη! Κανείς δέν σε γνώριζε και δεν σε πένθησε  εκτός από κάποιους συγγενείς που αντιμετώπισαν, χωρίς να μπορής να τούς βοηθήσεις, την κατοχή, την πείνα, (γιά τήν οποία “σύμμαχοι” έφταιγαν κατά μεγάλο  μέρος)…και τήν σκλαβιά …ποιός ξέρη άν καταγόσουν από τον Πειραιά και εκείνοι που σε αγαπούσαν σκοτώθηκαν στόν εγκληματικό βομβαρδισμό, από Άγγλους, όταν ο πόλεμος είχε ουσιαστικά τελειώση!


Κι άλλοι σαν εσένα συνέχισαν μέχρι τον Άυγουστο του 1949 να σκοτώνονται στόν συμμοριτοπόλεμο!Κι άλλοι νεκροί ήρθαν να σε συντροφεύσουν μετά τις μάχες τής  Μανσούρας και το αποκορύφωμα της προδοσίας , ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ! Μην ξεχνάμε! “Η Κύπρος κείται μακράν!!!”( Γι’ αυτόν που το είπε!)
Είσαι ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ! ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΑΦΟ ΕΧΗΣ, που κάθε τόσο βεβηλώνεται από όποιον ΔΕΙΛΟ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟ το επιθυμεί… Γύρω του παίζονται παιχνίδια εξουσίας, απο ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ! Απορώ πως δεν έχουν ακόμα σβήση τα ονόματα των μαχών όπου έπεσες! Τα τελευταία 47 χρόνια προσπαθούν  να εξαφανίσουν την μνήμη σου μέ κάθε γελοίο πρόσχημα!!! Οι παρελάσεις ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΣΟΥ συρρικνώθηκαν…  Όπου και όπως ακόμα γίνονται, οι Στρατιώτες φορούν φίμωτρα όπως οι δούλοι της αρχαίας Ρώμης. ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΦΟΒΑΤΑΙ. Ο ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΕΝΟΧΛΟΥΝ “ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΩΤΑ”! ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!!! Επι δεκαετίες προσπαθούν μέ την αλλοίωση της ΙΣΤΟΡΙΑΣ και βρωμερή προπαγάνδα  να σβήσουν τη μνήμη σου από τούς νέους και το καταφέρνουν! Προωθούν στους Νέους την ιδέα ότι πρέπει να γίνουν ομοφυλόφιλοι! (Οπότε μόνον οι Αφροασιάτες θα πολλαπλασιάζονται).


Εφθασε η ώρα που επαληθεύθηκε ο χρησμός του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΛΕΟΝΤΟΣ 6ου ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ.
ΒΑΣΙΛΕΥΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ ΑΝΑΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΕ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΊΝΥΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΙΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΤΕ…
ΕΣΥ απο τον παράδεισο παρακολουθής! Ίσως κάποιες φορές η ψυχή σου να διερωτάται αν άξιζε το μαρτύριό σου! ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ , ΣΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΝ 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΞΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΟΥΣ! Μετά τό φωτεινό διάλειμμα της λεγόμενης “ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ” ο κατήφορος είναι ασταμάτητος!
ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ… 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, ώρα 15.31. Περίμενα για να ολοκληρώσω αυτό  το κείμενο δύο προϋποθέσεις 1/ Να δημοσιευθή η σχετική ανάρτησις εκ μέρους του ΑΡΧΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ! Δημοσιεύθηκε και είναι μεγαλειώδης! 2/ Να ιδώ μήπως είχε έννοιαν να χλευάσω την συμπεριφορά κάποιου “ΝΟΝ ΡΕRSONNA” (Μή προσώπου…) Αυτό το δεύτερο ήταν λάθος μου!..Δεν επιχείρησα καν να ιδώ, ούτε αν έγινε η “παρέλαση”  Στρατιωτών με φίμωτρα ΔΟΥΛΩΝ!!! ΑΓΝΩΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ! Είσαι η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟ ΦΩΣ που μας οδηγεί, εμάς, τους απογόνους σου, στην προσπάθεια  να  ανορθώσουμε πάλιν ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! Οι εχθροί, είναι πολύ ισχυροί και το χειρότερο: ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ!!! Ισως, πολλοί προδότες, μας νομίζουν αδύναμους! ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ…


…Προσταγή στη φυλή μας σα νόμος βαριά
το παλιό ν’ αναστήσουμε θάμα
νάναι αιώνια σε τουτη τη γη Λευτεριά
κάποιας μοίρας ορίζη το τάμα!


(Στέλιου Σπεράντσα: ΠΙΝΔΟΣ!)…

Καί μη έχοντας πιο κάτου άλλο σκαλί
να κατρακυλήσης πιο βαθιά
στου κακού τη σκάλα
για τ’ ανέβασμα ξανά που σε καλεί
θα αισθανθείς να σου φυτρώνουν
ώ χαρά! τα φτερά
ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΤΙΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!


Κωστής ΠΑΛΑΜΑΣ…


ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !


Κώστας Παπαδημητρίου

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version