Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα εκστασιασμένα με τον μαύρο σημαιοφόρο παπαγαλάκια του Μητσοτάκη και το… μπόλιασμα 

Εκστασιάστηκαν τα καλοπληρωμένα «εθνικόφρονα» δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Μητσοτάκη με τη συμμετοχή αλλοεθνών, αλλοθρήσκων και αλλοφύλων μαθητών στην παρέλαση.  Κατά κύριο λόγο με έναν μαύρο σημαιοφόρο και δευτερευόντως με μια μαθήτρια από χώρα της Ασίας, με μαντήλα.

Ιδού πως πανηγυρίζουν (protothema.gr): 

Γεμάτοι υπερηφάνεια οι μαθητές παρήλασαν για την Εθνική Επέτειο – Ανάμεσά τους και παιδιά κάθε θρησκεύματος και κάθε καταγωγής…Την παράσταση ωστόσο έκλεψε ο σημαιοφόρος του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών ο οποίος είναι μαύρος και κρατώντας την ελληνική σημαία πέρασε μπροστά από τους επισήμους γεμάτος υπερηφάνεια που συμμετέχει στον εορτασμού της εθνικής επετείου του «Όχι». Στην παρέλαση συμμετείχαν επίσης κι άλλα παιδιά τα οποία έλκουν την καταγωγή τους εκτός Ελλάδας, όπως για παράδειγμα το κοριτσάκι από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών η οποία παρήλασε όλο υπερηφάνεια φορώντας την μουσουλμανική της μαντήλα…».

Κι αν αυτοί οι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την παρελαύνουσα «πολυπολιτισμικότητα»… ξενίζουν κάπως τους «εθνικόφρονες» ψηφοφόρους της Νουδούλας, τους ενημερώνουμε πως δεν πρόκειται για… παρέκκλιση κάποιων ανεύθυνων δημοσιογράφων –που μπορεί να είναι και… κρυφοσυριζαίοι- αλλά για πανηγυρισμούς «εντός γραμμής» της… εθνικοφρόνου παρατάξεως! Και προς τούτο, τους θυμίζουμε δήλωση του Κούλη Μητσοτάκη στη βουλή, ως πρωθυπουργού της χώρας, στις 4 Οκτωβρίου 2019: «Δε φοβάμαι το μπόλιασμα, είμαι υπερήφανος όταν βλέπω σε παρελάσεις την κοινωνία μας να γίνεται πολυπολιτισμική».

Ε, αφού είναι υπερήφανος ο Κούλης, να μην είναι και τα παπαγαλάκια του;

(ΥΓ) 1: Αυτά τα ολίγα και… περαστικά σ’ όλους εκείνους που… δεν κατάλαβαν καλά τι… πολυπολιτισμικά κουμάσια είναι αυτοί που τίμησαν με την ψήφο τους!

(ΥΓ) 2: Κι όταν μεγαλώσει ο μαύρος σημαιοφόρος, ας γίνει… εύζωνας, για να χαρεί κι ο… «υπερεθνικόφρων» Μπογδάνος, που έχει δηλώσει επιμόνως πως «θέλω να δω μαύρο εύζωνα»!

Exit mobile version