Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τρομοκράτησε ξανά τα μεγάλα αφεντικά !

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μια αυθόρμητη και αδημοσίευτη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης από την Χρυσή Αυγή για την συμπλήρωση 8 ετών από την στυγερή και ανεξιχνίαστη δολοφονία του Γεωργίου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, η οποία διαδόθηκε απο στόμα σε στόμα και προσέλκυσε εκατοντάδες Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου. 
Το γεγονός αυτό, που είναι και τρανή απόδειξη οτι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που έχει πραγματικούς οπαδούς στην κανονική ζωή, θορύβησε τόσο πολύ τα μεγάλα αφεντικά του ψευτορωμαίικου οι οποίοι με εξαιρετική αμεσότητα έστειλαν πάνοπλες διμοιρίες οι οποίες παρατάχθηκαν απέναντι μας έτοιμες για κάποια απόπειρα καταστολής, λέγοντας μας συνεχώς πως πραγματοποιούμε παράνομη συγκέντρωση. Αναρωτιόμαστε ποιά ανθρώπινη αρχή ορίζει άραγε την Τιμή στους Νεκρούς. Πάντως οι νόμοι του Κρέοντα έχουν αποτύχει από την Αντιγόνη του Σοφοκλή.
Πέρα από αυτό και παρά το γεγονός πως οι συγκεντρωμένοι Χρυσαυγίτες ήταν εκατοντάδες, τα ίδια “αφεντικά” απαγόρευσαν στο πλήθος να αναπτυχθεί στην Λεωφόρο Ηρακλείου και στρίμωξαν σε λίγα μόλις τετραγωνικά όλο τον κόσμο καταργώντας κάθε σύσταση για τήρηση των αποστάσεων λόγω της υγειονομικής κρίσης.Είναι φανερό πως αυτό που επιθυμούσαν ήταν να εξοργίσουν τους Χρυσαυγίτες για να προκαλέσουν επεισόδιο και να επιτεθούμε στις διμοιρίες που εστάλησαν απέναντι μας χωρίς κανέναν αντικειμενικό λόγο, όμως θα πρέπει να γνωρίζουν πως είμαστε άριστοι γνώστες των τακτικών τους και δεν πέφτουμε εύκολα στις παγίδες που προσπαθούν ματαίως να μας στήσουν. 


Παρά τις επίδοξες προσπάθειες όμως, η Τελετή Μνήμης πραγματοποιήθηκε κανονικά και το Προσκλητήριο Νεκρών ακούστηκε μέχρι τα Ουράνια, εκεί που ο Γιώργος και ο Μανώλης μας κοιτούν με Υπερηφάνια και περιμένουν μέχρι την στιγμή της Δικαίωσής τους.
Δίνουμε συγχαρητήρια για την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων και ζητούμε να επιδείξουν τον ίδιο ζήλο για την διαλεύκανση του εγκλήματος της 1ης Νοεμβρίου 2013 και την σύλληψη φυσικών και ηθικών αυτουργών, για τις δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον γραφείων της Χρυσής Αυγής και για τον πρόσφατο εμπρησμό οχήματος πρώην μέλους του Κοινοβουλίου εκλεγμένο με την Χρυσή Αυγή. 
Ό,τι και να κάνουν όμως, ας γνωρίζουν πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή δυναμώνει ξανά μέρα με την μέρα, διεκδικεί την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού και μάχεται απρόσκοπτα για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία.
Ζήτω Η Νίκη !

Exit mobile version