Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  Η “ακροδεξιά” απάτη της Ν.Δ. για λαθρομετανάστες και “νόμο και τάξη”

30 σχεδόν ολόκληροι μήνες έχουν περάσει από τον Ιούλιο του 2019 όταν πήρε την εξουσία η Ν.Δ. με ψέματα και απάτες και έχοντας σαν κύριο στόχο της τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Έλεγαν ότι θα βάλουν την Αστυνομία στα Πανεπιστήμια και θα καταργήσουν το περίφημο άσυλο. ΟΧΙ μόνο δεν έκαναν τίποτε, αλλά οι επιθέσεις με μολότωφ και σφαίρες από τα πανεπιστήμια συνεχίζονται κανονικά όπως συνέβη πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη. 

Άλλη απάτη της Ν.Δ. το ζήτημα των λαθρομεταναστών. Μέσα στα πλαίσια της “ακροδεξιάς” ΑΠΑΤΗΣ της ΝΔ (με στόχο τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής) είχε δηλώσει ο πρώην βουλευτής του Καρατζαφέρη και υπουργός υγείας σήμερα της Ν.Δ. Θανάσης Πλεύρης: “Κάθε υποψήφιος μετανάστης πρέπει να ξέρει πως όταν είσαι εδώ, δεν θα έχεις κοινωνικές παροχές, δεν θα μπορείς να φας, να πιεις, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο”. Πριν λίγες ημέρες αναφερόμενος σε αυτήν του την δήλωση είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων τα εξής:

“Ήταν μια λανθασμένη δήλωση, που δεν με εξέφραζε ούτε την στιγμή που την έκανα”.

Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι αφού όπως ο ίδιος δηλώνει δεν τον εξέφραζε η δήλωση αυτή ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, που την έκανε, ότι έλεγε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ψέματα. Γιατί; Για να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους γιατί προεκλογικά την είχε κάνει. 

Ας ξυπνήσουν επιτέλους οι καλοί Έλληνες που εξαπάτησε η ΝΔ.

Exit mobile version