Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τον κορωνοϊό, οι διεθνείς τύραννοι ετοιμάζονται να «ρίξουν» νέο, πιο θανατηφόρο ιό!

Σε πολύ περίεργες δηλώσεις-προβλέψεις προχώρησε ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των υπουργών Υγείας και Οικονομικών των 20 πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικών κρατών του κόσμου (G 20).

«Προέβλεψε», λοιπόν, μετά βεβαιότητος, πως «κάποια στιγμή» θα κάνει την εμφάνισή του ένας νέος ιός, που δεν θα μπορεί να περιοριστεί, όπως ο Covid 19: «Είναι βιολογική βεβαιότητα ότι κάποια στιγμή, θα εμφανιστεί κάποιος νέος ιός, τον οποίο απλούστατα δεν θα μπορούμε να περιορίσουμε», προσθέτοντας πως «είναι ανάγκη η διεθνής κοινότητα να μάθει από την τρέχουσα πανδημία του κορωνοϊού, ώστε να προετοιμαστεί για την επόμενη».

Όμως, όλως… τυχαίως, ανάλογη «πρόβλεψη» έχει κάνει και ο διαβόητος Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος θυμίζουμε πως είχε «προβλέψει» και την εμφάνιση του κορωνοϊού, από το 2016!!!

Πιο συγκεκριμένα, σε πολύ πρόσφατη διαδικτυακή του συνέντευξη, ο Γκέιτς «προέβλεψε» την εμφάνιση ενός νέου ιού, πολύ χειρότερου από τον κορωνοϊό και αναντιμετώπιστου: 

«Υπάρχουν πολλές μολυσματικές ασθένειες του αναπνευστικού, οι οποίες μάλιστα είναι πολύ τρομακτικές γιατί μπορείς να προσβληθείς οπουδήποτε. Η μία έχει να κάνει με την κλιματική αλλαγή. Ο απολογισμός των θανάτων θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος από αυτόν που έχουμε στην πανδημία. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί από κάποιον που θα ήθελε να προκαλέσει μία καταστροφή. Η αντιμετώπιση ενός τέτοιου ιού θα είναι πιο δύσκολη από αυτή μίας επιδημίας που προέρχεται από τη φύση».

Το ποιοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έναν τέτοιο θανατηφόρο ιό, για να προκαλέσουν καταστροφή, το αφήνουμε στην κρίση σας…

Exit mobile version