Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιώργος – Μάνος: «Οι Συναγωνιστές μας ΖΟΥΝ»

1η Νοεμβρίου 2013 – 1η Νοεμβρίου 2021. ΟΧΤΩ χρόνια που δύο νέοι άνθρωποι, δύο νέα παλληκάρια πέρασαν στην αιωνιότητα. ΟΧΤΩ  χρόνια πέρασαν, που τα Ηλύσια πεδία άνοιξαν τις βαριές πόρτες τους για να δεχθούν δύο ήρωες. Δύο Έλληνες. 

Ως άλλοι Σπαρτιάτες έπεσαν υπέρ βωμών και εστιών. Δεν άφησαν την θέση που τους ανατέθηκε, και αντιμετώπισαν το πεπρωμένο με την περηφάνια που μόνο ένας αληθινός Έλληνας διαθέτει. Σε χρόνους δύσκολους και σκοτεινούς, που άλλοι ριψάσπιδες αποφάσισαν ότι η πρόσκαιρη ζωούλα τους έχει μεγαλύτερη σημασία από τον αγώνα για την ελευθερία του Έθνους, αυτοί έμειναν πιστοί στα κελεύσματα των προγόνων.  Ή ταν Ή  επί τας.

Έπεσαν εκεί ακριβώς που οι μοίρα του είχε υποσχεθεί να τους κάνει Αθάνατους.  Πρόσωπο με πρόσωπο με τους θρασύδειλους εκτελεστές που ως συνήθεια έχουν να κρύβονται πίσω από μια κουκούλα, ένα κράνος. Γιατί δεν έχουν τα κότσια να αντιμετωπίσουν τις πράξεις τους. Γιατί γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν μόνο όνειδος προσφέρει. Γιατί έτσι έχουν μάθει από τους προγόνους τους και την γραμμή του αίματος τους που ξεκινάει από τον Εφιάλτη και καταλήγει σε αυτούς, δια μέσου των τόσων προδοτών του Έθνους μας, από τα αρχαία χρόνια έως την σημερινή προδοσία της Μακεδονίας μας. 

Οι συναγωνιστές δεν πέθαναν στα αλήθεια, ‘όπως δεν πεθαίνει κανείς από τους ήρωες. Ζούνε ακόμη ανάμεσα μας και μας στηρίζουν στον αγώνα μας για μια Ελλάδα ελεύθερη μεγάλη και τρανή. Τι και αν τους ξέχασαν η  <<Ελληνική>> πολιτεία, τα ΜΜΕ, η άρχουσα τάξη του συστήματος , του ενδοτισμού και της κλεπτοκρατίας. Ζούνε στις καρδιές μας και αναπνέουν μέσα από τις αναπνοές μας. Παλεύουν καθημερινά στους αγώνες ενός κινήματος που θέλει, μόνο και μόνο, την μεγαλοσύνη της Ελλάδας.

 Στις τοπικές , στους δρόμους, σε κάθε δράση. Όλοι οι χρυσαυγίτες είναι ο Μάνος, είναι ο Γιώργος. Είναι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.  Όλους θα μας βρουν απέναντι τους οι δολοφόνοι τους και το σάπιο σύστημα που τους κρύβει και τους εκτρέφει. Και να είναι σίγουροι ότι η ώρα που θα δώσουν λόγο για τις τιποτένιες πράξεις τους είναι κοντά. Και αυτοί που τις εκτέλεσαν, και αυτοί που τις έδωσαν.

Γιώργος, Μάνος, Κωνσταντίνος. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

 Νάκος Φώτης

Exit mobile version