Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Ψυχές σας οδηγούν τους Εθνικούς μας Αγώνες

1η Νοεμβρίου 2013. Μεγάλη Παρασκευή για το Έθνος, Μεγάλη Παρασκευή για την Ελλάδα. 
1η Νοεμβρίου 2013 και τα δυο Αθάνατα Αδέλφια μας, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης, γίνονται οι Νεότεροι Μάρτυρες της Εθνικιστικής Ιδέας υπερασπιζόμενοι την Σημαία της Χρυσής Αυγής, και αλλάζουν με την Θυσία τους αυτή μια για πάντα την έννοια και τον σκοπό του Αγώνα μας. 


Όλα αυτά τα χρόνια, απέναντι σε υποτιθέμενους πατριώτες και δήθεν εθνικά μορφώματα, η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται σθεναρά και χωρίς διακοπή τους δυο Αδελφούς μας, με αποκορύφωμα την Τελετή Μνήμης που εδώ και 8 χρόνια πραγματοποιούμε κρατώντας αναμμένη την Δάδα της Πίστης μας και υποσχόμενοι στον Γιώργο και στον Μανώλη οτι η Θυσία τους δεν θα ξεχαστεί ποτέ! 
Εδώ και 8 χρόνια, κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν αφιέρωσε έστω και 1 λεπτό για να τους μνημονεύσει.
Εδώ και 8 χρόνια, κανένας πολιτικός καμίας κυβέρνησης δεν ενδιαφέρθηκε για να αποδώσει δικαιοσύνη σε αυτή την στυγερή εκτέλεση.
Εδώ και 8 χρόνια, κανένα δικαστήριο δεν επέβαλλε ποινές στους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της 1ης Νοεμβρίου. 
Εδώ και 8 χρόνια, κάνουν όλοι σαν να μην έγινε τίποτα εκείνη την ημέρα. 
Ούτε και φέτος υπήρξε κάποια θεσμική αναφορά στα Αδέλφια μας, όλοι συμπεριφέρονται λες και δεν δολοφονήθηκαν ποτέ. 
Ε λοιπόν, να και κάτι στο οποίο όλοι αυτοί που μας σερβίρουν ψέματα, έχουν δίκιο.
Ο Γιώργος και Ο Μανώλης, πράγματι δεν πέθαναν ποτέ !
Ζουν μέσα στις Σημαίες μας, φωνάζουν μαζί με τις Ιαχές απο τα συνθήματά μας, περπατούν στις πορείες στο πλάι μας και είναι πάνω από όλα μέσα στις Καρδιές μας δίνοντας μας κουράγιο και δύναμη να αγωνιστούμε ! 
Συναγωνιστές, οι Ψυχές των Αδελφών μας δεν πρόκειται να ηρεμήσουν αν δεν έρθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Γι αυτό κανενός μας η συνείδηση δεν θα ηρεμήσει σε Ζωή και Θάνατο αν δεν δώσουμε όλη την Δύναμη της Καρδιάς μας για να συνεχίσουμε τον Αγώνα τους. 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΤΟΙ 
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version