Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περί των sms υπέρ του εμβολιασμού στους ανεμβολίαστους

Όπως είναι γνωστό, η… υγειονομικώς ορθή χούντα Μητσοτάκη «διέρρευσε» στα φιλικά της ΜΜΕ ότι θα από την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου θα αποστέλλονται διαφορετικά κάθε μέρα sms σε 450.000 ανεμβολίαστους, μέχρι που να πάνε να εμβολιαστούν! Μάλιστα, παρουσιάστηκε και «σχέδιο» των κειμένων.

Βέβαια, με νέα «διαρροή», ανακοινώθηκε ότι αυτό θα γίνει τελικά, αλλά με καθυστέρηση ολίγων ημερών…

Με την απόφαση αυτή διαφώνησε δημοσίως ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας LSE και σύμβουλος της κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον Covid-19, Ηλίας Μόσιαλος, εκτιμώντας ότι θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Όντως, κάθε λογικώς σκεπτόμενος άνθρωπος, που γνωρίζει έστω και κατ’ ελάχιστον την ελληνική νοοτροπία, αντιλαμβάνεται ότι το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο του επιδιωκομένου!

Γιατί όμως επιμένουν οι… «άριστοι» της χούντας Μητσοτάκη; Δε γνωρίζουν την νοοτροπία του Έλληνα ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Όπως, ας πούμε, να μην πρόκειται για -απελπισμένη έστω- επιχείρηση πειθούς υπέρ του εμβολιασμού, αλλά για μπίζνα καλά οργανωμένη, της αχόρταγης φαμίλιας των Μητσοτάκηδων με την εταιρεία που θα αναλάβει την αποστολή των μηνυμάτων έναντι αδράς αμοιβής από τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων;

Exit mobile version