Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Και οι Εμβολιασμένοι Νοσούν και Μάλιστα Πάρα Πολύ Βαριά».

Γράφει: Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

Η διευθύντρια της Μ.Ε.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, Βασιλική Χατζηπανταζή έκανε μια συγκλονιστική παραδοχή που ανατρέπει όλη το εμβολιαστικό αφήγημα της Υγειονομικής Χούντας του Μητσοτάκη, ολόκληρο το κυβερνητικό αφήγημα των εμβολίων. Ο Μητσοτάκης φαίνεται ότι βρίσκεται σε άλλο πλανήτη όταν μίλησε  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την πανδημία σε μία προσπάθεια να δικαιλογήσει την τραγική αποτυχία της κυβέρνησής του στην αντιμετώπισή της.

Ενώ η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης σε κρούσματα, ανά εμβολιασμένο κάτοικο αυτή την στιγμή! Και η μόνη χώρα που έχει κάνει ρεκόρ κρουσμάτων, με τον πληθυσμό εμβολιασμένο κατά 70% των ενηλίκων είπε: 

«Δεν θεωρώ ότι η πανδημία έχει ξεφύγει. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα τέταρτο κύμα το οποίο αφορά πρωτίστως τους ανεμβολιαστους, το lockdown ήταν η απάντηση όλων  των οργανωμένων κρατών όσο δεν υπήρχε το εμβόλιο. Τώρα που υπάρχει, δεν πρόκειται να πάμε σε lockdown. Είμαι κατηγορηματικός σε αυτό, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτή τη στιγμή τρεις στους τέσσερις έχουν πράξει το σωστό και θα ήταν άδικο να επιβάλλουμε περιορισμούς με τεράστιο κόστος για να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα που αφορά σήμερα μία μειοψηφία. Καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν ακολουθεί αυτή την τακτική”.

Η κυρία Χατζηπανταζή μιλώντας στην κάμερα τοπικού καναλιού είπε επί λέξη πως «και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μάλιστα πάρα πολύ βαριά».

Και τελείωσε τις δηλώσεις της με μια σύσταση που ακυρώνει όλη εκείνη την θεωρία που λέει πως με τον εμβολιασμό παίρνεις κανείς πίσω την ζωή του τονίζοντας :«μην βγάλετε την μάσκα ποτέ!».

Την ίδια στιγμή Έκκληση προς ιερείς και πιστούς να τηρούν τα μέτρα κατά της πανδημίας «επακριβώς» απευθύνει για ακόμη μία φορά η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αφορμή την έξαρση κρουσμάτων στη χώρα.

«Με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού, η Ιερά Σύνοδος, πέρα από τις γραπτές Εγκυκλίους και οδηγίες Της, απευθύνει έκκληση σε όλους τους Κληρικούς Της, καθώς και στον πιστό λαό, ώστε κατά την προσέλευσή τους στους Ιερούς Ναούς να τηρούν επακριβώς όλα τα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση της ασθένειας του κορονοϊού και προτρέπει πατρικά όλους για τον εμβολιασμό τους, σύμφωνα με τις υποδείξεις της ιατρικής κοινότητος, ελεύθερα και αβίαστα, ως ουσιαστικό μέτρο προστασίας κατά της πανδημίας»

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι : Πόσο προδομένοι και σφοδρά εξαπατημένοι μπορεί να νιώθουν όσοι έτρεξαν να εμβολιαστούν πεπεισμένοι από το αφήγημα των «ειδικών» και «ακαταδίωκτων » της Υγειονομικής Χούντας της ΝΔ τώρα που αποκαλύπτεται η αδυναμία των εμβολίων να τους παρέχουν ανοσία την στιγμή που ήδη στις ΗΠΑ γίνεται συζήτηση και για 4η αναμνηστική δόση;

Exit mobile version