Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αισχρή συμπαιγνία χούντας Μητσοτάκη-ΣΥΡΙΖΑ και διοίκησης της Εκκλησίας!

Ως γνωστόν, στα νέα περιοριστικά μέτρα της χούντας Μητσοτάκη που ανακοινώθηκαν προχθές, δεν συμπεριλαμβανόταν η υποχρέωση εμβολιασμού για να μπει ένας πιστός στην εκκλησία.

Αμέσως μετά, εμφανίστηκαν στα κανάλια οι… «συνήθεις ύποπτοι» (Μπουμπούκος, Βορίδης, Κυρανάκης και ΣΙΑ) για να υπεραμυνθούν του μέτρου, χαϊδεύοντας τ’ αυτιά των πιστών ψηφοφόρων που έχουν επιλέξει να μην εμβολιασθούν.

Ταυτόχρονα, ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να ωρύεται για την εξαίρεση των εκκλησιών από τα μέτρα, ζητώντας rapid test για να μπαίνουν στις εκκλησίες οι ανεμβολίαστοι. Χαϊδεύοντας έτσι τ’ αυτιά των «προοδευτικών» ψηφοφόρων.

Τελικά, αποδείχθηκε πως επρόκειτο περί αισχρής συμπαιγνίας χούντας Μητσοτάκη-ΣΥΡΙΖΑ, για να ικανοποιήσουν το κοινό τους, στην οποία συμπαιγνία συμμετείχε και η διοίκηση της Εκκλησίας!

Η συμπαιγνία φάνηκε ολοκάθαρα σήμερα, με την εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου, που ορίζει ότι θα καλούνται οι ιερείς και οι πιστοί που είναι ανεμβολίαστοι να υποβάλλονται σε τεστ –με δικά τους έξοδα- πριν επισκεφθούν κάποιον ιερό ναό.
Σύμφωνα δε με σχετικά δημοσιεύματα ακόμα και ακραίων μητσοτακικών παπαγάλων των ΜΜΕ (π.χ. protothema.gr) η εγκύκλιος εξεδόθη «έπειτα από αίτημα της κυβέρνησης»!

Άρα, ο αποκλεισμός των ανεμβολίαστων από τις εκκλησίες ήταν ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ και απλά παίχτηκε ένα θέατρο δύο ημερών, για να «κάνουν το κομμάτι» τους στους ψηφοφόρους τους η Νουδούλα και ο ΣΥΡΙΖΑ!

Exit mobile version