Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο θάνατος του εμποράκου!

Άρχονται σήμερα τα νέα μέτρα της απαίσιας χούντας Μητσοτάκη, που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε χιλιάδες λουκέτα σε καταστήματα εστίασης και λιανεμπορίου!

Υπενθυμίζουμε, ότι ακόμα και για να κάτσει κάποιος στους εξωτερικούς χώρους καταστήματος εστίασης θα πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικό μπολιάσματος ή νόσησης ή rapid test, ενώ τα ίδια θα ισχύουν για τα καταστήματα λιανεμπορίου. 

Φυσικά, λίγοι είναι αυτοί που θα σπεύσουν να μπολιαστούν, κι ακόμα λιγότεροι αυτοί που θα κάνουν rapid test για να πιούν έναν… καφέ ή για ν’ αγοράσουν ένα παντελόνι! Οι πολλοί θα απέχουν από τα καταστήματα, οδηγώντας τα στο κλείσιμο! 

Πρόκειται για την εκδίκηση του πιο παραδόπιστου τυράννου που έχει περάσει από την Ελλάδα, κατά των Ελλήνων που έχουν επιλέξει να μην μπολιαστούν – προκαλώντας διαφυγόντα κέρδη από τα ποσοστά επί των εμβολίων που μπαίνουν στους offshore λογαριασμούς της αχόρταγης αγέλης των Μητσοτάκηδων, από τους φαρμακευτικούς κολοσσούς! Αλλά και κατά των μικρομεσαίων Ελλήνων γενικώς, τους οποίους μισεί θανάσιμα γιατί με τη λειτουργία των καταστημάτων τους προκαλούν διαφυγόντα κέρδη στους πάμπλουτους χορηγούς του!

Exit mobile version