Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κόλπο της χούντας Μητσοτάκη για την επιβολή νέου γενικού lockdown

Ένας-ένας οι «ειδικοί» της υγειονομικής χούντας βάζουν στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες ένα νέο γενικό lockdown, για να περιορισθούν τα νέα κρούσματα. Καθώς, όπως υποστηρίζουν –και πολύ σωστά!- και οι εμβολιασμένοι και κολλάνε και μεταδίδουν, οπότε ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί η διασπορά του ιού είναι η αναγκαστική μείωση της κινητικότητας, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο με την επιβολή γενικού lockdown. 

Αλλά, η χούντα… ανθίσταται και το αποκλείει, με τους εκπροσώπους της να λένε και να ξαναλένε πως η «πανδημία» αφορά μόνο τους ανεμβολίαστους, οπότε δεν είναι δίκαιο να κλειστούν ξανά όλοι μέσα. Και πως αν χρειαστούν και νέα μέτρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους, μιας και οι εμβολιασμένοι είναι… άτρωτοι. 

Πρόκειται βεβαίως για στημένο παιχνίδι, που κάνει «μπαμ» από χιλιόμετρα!

Με τα νέα μέτρα που ισχύουν από χθες, η χούντα παίζει το τελευταίο της χαρτί για την εκβιαστική αύξηση των εμβολιασμών – που θα φέρει κι άλλα εκατομμύρια ευρώ στους ανά τον κόσμο offshore λογαριασμούς της αχόρταγης αγέλης των Μητσοτάκηδων, από τα ποσοστά επί των εμβολίων που έχουν συμφωνηθεί με τους φαρμακευτικούς κολοσσούς!

Εν τω μεταξύ, η ανεξέλεγκτη κινητικότητα των εμβολιασμένων θα συνεχιστεί και με «σύμμαχο» το κρύο του επερχόμενου χειμώνα, θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τα νέα κρούσματα, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους θανάτους.

Όταν, λοιπόν, θα επέλθει κορεσμός στους νέους εκβιαστικούς εμβολιασμούς και θα γίνει σαφές πως δεν πρόκειται πλέον να εμβολιασθούν άλλοι, τότε  η χούντα Μητσοτάκη θα επικαλεστεί την πλήρη κατάρρευση του συστήματος υγείας και θα κάνει νέο γενικό lockdown, ως δήθεν τελευταία λύση για «να μην πεθάνουμε όλοι»! Και θα ‘χουν να λένε, πως δεν το ήθελαν με τίποτα  και πως από την πλευρά τους εξήντλησαν όλα τα περιθώρια προκειμένου να το αποφύγουν, αλλά δυστυχώς δε γινόταν αλλιώς…

Φυσικά, στο νέο αυτό γενικό lockdown, το κράτος δεν πρόκειται να αποζημιώσει επιχειρήσεις και εργαζόμενους, υποστηρίζοντας πως «δεν το αντέχει η οικονομία»!

Όσον αφορά το χρόνο της επιβολής του νέου γενικού lockdown, θα είναι οπωσδήποτε 2-3 εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα!

Exit mobile version