Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΣΗΜΕΡΑ!ΒΟΡΙΔΗΣ ΔΙΝΕΙ ΑΜΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ!

Γράφει: Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

Στην Ελλάδα ζούμε το φαινόμενο της παράτυπης μετανάστευσης και των μαζικών πληθυσμιακών μετακινήσεων από τη μία άκρη της γης προς την άλλη από πληθυσμούς διαφόρων φυλετικών ομάδων. Οι παράτυποι μετανάστες προέρχονται κυρίως από τις μουσουλμανικές χώρες της Μέσης Ανατολής και Αφρικής και τελευταία του Αφγανιστάν που έχουν κατακλύσει κατά χιλιάδες την χώρα μας γιατί οι Ευρωπαϊκές χώρες που μας συνορεύουν φρόντισαν να κλείσουν τα σύνορα τους προκαταβολικά !

Αρχικά η Ε.Ε επέτρεπε αδιακρίτως όλους αυτούς τους παράτυπους μετανάστες, χωρίς να ελέγχει αν μέσα σε αυτούς περιλαμβάνονται ισλαμιστές, τρομοκράτες, καθώς και άλλα επικίνδυνα κακοποιά στοιχεία που έφυγαν τις χώρες τους, προκειμένου να γλιτώσουν την αυστηρή τιμωρία σε αυτές και κατέφευγαν στην Νεοταξική Σιωνιστική Δύση, παρα το γεγονός ότι δημιουργούν πολλά προβλήματα, κυρίως λόγω της άρνησης τους να ενσωματωθούν στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες, ενώ μάλιστα θέλουν να επιβάλουν με την βία τα δικά τους πολιτισμικά πιστεύω.

Αυτά γινόταν με το πρόσχημα να βρεθεί νέο φθηνό εργατικό δυναμικό, έναντι των γηγενών και δήθεν ενός γηράσκοντος πληθυσμου (το ακούσαμε από Μητσοτακη και Σακελλαροπουλου δυστυχώς) την στιγμή που γηγενείς δεν θα δεχόταν αδιαμαρτύρητα μειώσεις των μισθών τους κάτι που οι παράτυπο παράτυποι μετανάστες δεν το δεχόταν ως μία νέα κινεζοποιημένη κοινωνία και το μόνο που θέλουν είναι να επιβιώσουν!

Έρχεται και Γερμανίδα καγκελαρίου Μέρκελ, με συνεργάτη τον Ανθέλληνα και Διεθνιστή Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να συμφωνήσει στο άνοιγμα των συνόρων τής Ευρωπαϊκής ένωσης και στον κατακλυσμό τής από παράτυπος μετανάστες και όχι πρόσφυγες σύμφωνα με τον ορισμό του Ο.Η.Ε αλλά για λόγους σκοπιμότητος επικράτησε!Έτσι η Ελλάδα, υπό τον έλεγχό των πλουσίων οικονομικών Κρατών και Μεγαλο Ελίτ έκαναν την Ελλάδα ένα απέραντο Hotspot της Ευρώπης με την ανοχή Ανθελλήνων Πολιτικών Προσώπων!

Με σκοπό αναγκαστική μίξη με τους ντόπιους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς, λόγω του γεγονότος ότι οι μουσουλμάνοι γεννούν συνεχώς αντίθετα με τους Ευρωπαίους και Έλληνες ξεχνώντας ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της οικονομικής πολιτικής των και όχι της γήρανση, όπως μας προπαγανδίζουν!.Επιπλέον θεωρούσαν οτι τις προσπάθειας των Θα δημιουργούνταν ένα κοινό Ευρωπαϊκό κράτος με την ανάμειξη όλων των πληθυσμών της Ευρώπης.

Εννοείται φυσικά, ότι όλοι αυτοί, θα βρισκόταν πάντα υπό τον έλεγχο της συγκεκριμένης πληθυσμιακής ομάδας της Νεοταξικής Σιωνιστικής Ελιτ που ελέγχει τα πάντα!Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, προωθήθηκε εξίσου και ο ατομικισμός, εις βάρος της εθνικής ενότητας ώστε κάθε ευρωπαίος να κοιτάει μόνο την πάρτη του.

Έρχεται τώρα και οι Επικεφαλής των Εκκλησιών να προωθήσουν μία πολιτική Ένωσις της Πανθρησκείας όλων στην Ευρωπαϊκή ΗπειροΣτην Ελλάδα του σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη δια του Βόριδη δίνει ΑΜΚΑ σε όσους παράτυπους μετανάστες ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ

Exit mobile version