Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μπουμπούκος νοσταλγεί και θέλει να μιμηθεί τον Μεταξά!

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ!

ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΑ ΟΥΤΕ ΠΛΕΥΡΗ ΔΙΑΒΑΣΕ!

Γράφει : Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου


Ο Mπουμπούκος έκανε ομιλία στην ιδιωτική του επιχείρηση «Ελληνική Αγωγή»,μπροστά στο πορτρέτο του ηγέτη Μεταξά, ο υπουργός και αντιπρόεδρος της Χoυντας Μητσοτάκη υποστήριξε ότι η Αριστερά έχει «ιστορική αντίληψη μυωπική» και «αμφισβητεί αν το “Οχι” το είπε ο Μεταξάς ή ο λαός».

Ως πιστός μαθητής του Κώστα Πλεύρη, ιδρυτή της οργάνωσης «Κόμμα 4ης Αυγούστου», είναι ταυτόχρονα φανατικός θαυμαστής του Μεταξά!

Πριν από λίγα χρόνια ο Αντιπρόεδρος της Νουδούλας περηφανευόταν για τον τότε αρχηγό του ως εξής: «Ο Καρατζαφέρης είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που μίλησε στη Βουλή για τον Ιωάννη Μεταξά! Θα μας κάνεις μάθημα εσύ; Είσαι σοβαρός; Μήπως νομίζεις ότι μιλάς σε νεοδημοκράτη;» (27.3.2010).

Αργότερα, όμως, όταν τον στριμώξαν τα κομμούνια του δημοκρατικου συνταγματικού τόξου τα γύρισε όπως πάντα “Ποτέ δεν είπα ότι ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν πιστός κοινοβουλευτικός. Είπα ότι δεν ήταν οπαδός του μπάχαλου και του χάους. Δηλαδή δράσις τύπου Χρυσής Αυγής ούτε κατεγράφη ούτε υπήρξε από τον Ιωάννη Μεταξά. Αν λοιπόν τον θαυμάζεις δεν μπορείς να πηγαίνεις και να ρίχνεις ξύλο στις πλατείες… Ο Μεταξάς νίκησε το σύστημα εκ των έσω!… Αρα σίγουρα πιο πολύ για δράση τύπου ΛΑΟΣ μου μοιάζει, παρά για Χρυσή Αυγή» (19.3.2010)

Exit mobile version