Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΜΗΝ περιμένετε Πεζοναύτες και Λεγεωνάριους

http://www.nmichaloliakos.gr

Συνέντευξη έδωσε στρατηγός των ΗΠΑ σε ελληνική εφημερίδα, πρώην γενικός διοικητής του ΝΑΤΟ. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την Τουρκία, με την οποία επιδίωκε μία απάντηση “αβανταδόρικη” για την κυβερνητική προπαγάνδα, δηλαδή εχθρική για την Τουρκία, όχι μόνον δεν πήρε αυτού του είδους την απάντηση, αλλά την ακριβώς αντίθετη. Ο Αμερικανός στρατηγός είπε ότι η Τουρκία είναι σημαντική για το ΝΑΤΟ και επισήμανε ότι πρέπει να ληφθεί υπ’ όψιν ότι εδώ και αιώνες η Ρωσία είναι εχθρική προς την Τουρκία και ως γνωστόν το πρόβλημα των ΗΠΑ είναι η Ρωσία.

Στην ίδια εφημερίδα υπήρχε άρθρο-Ανάλυση του κ. Καρτάλη στο οποίο ευθέως έγραφε ότι δεν πρέπει η Ελλάδα να περιμένει εάν της επιτεθεί η Τουρκία να έλθουν εδώ να πολεμήσουν μαζί μας ούτε Πεζοναύτες από τις ΗΠΑ, ούτε Λεγεωνάριοι από την Γαλλία. Και πάρα ταύτα ενώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και τόσο το Παρίσι, όσο και η Ουάσιγκτον κρατούν αποστάσεις εδώ οι εθνικοί μειοδότες θριαμβολογούν, γράφοντας και λέγοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι ΗΠΑ και Γαλλία έχουν κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία!

Πρέπει να καταστεί συνείδηση σε κάθε Έλληνα ότι μόνο μία Ισχυρή Ελλάδα μπορεί να προστατεύσει την Πατρίδα μας και είναι θετική προς αυτήν την κατεύθυνση η προμήθεια σύγχρονων οπλικών συστημάτων. Πρέπει, όμως, και να καταλάβουμε ότι η περίφημη αμυντική πολιτική είναι επιλογή ήττας και μόνον μία στάση επιθετική (Π. Κονδύλης – Το πρώτο πλήγμα) μπορεί να σώσει το Έθνος μας από την τουρκική απειλή.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

πηγή

Exit mobile version