Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ!

Γράφει: Ιωάννης Λαμπρογιάννης του Αναστασίου

ΔΕΝ σας έφερε σε αυτό το σημείο η Χρυσή Αυγή.

ΔΕΝ σας οδήγησε αυτή στην ανεργία, στην εξαθλίωση, στην κρίση, στην άσχημη θέση που βρισκόμαστε τώρα.

ΔΕΝ ευθύνεται η Χρυσή Αυγή για τις αυτοκτονίες, ούτε για τα ολοένα αυξανόμενα περιστατικά κατάθλιψης!

ΔΕΝ ήταν η Χρυσή Αυγή που φούσκωσε το δημόσιο χρέος και σε έβριζαν τεμπέλη;

ΔΕΝ κατέστρεψε η Χρυση Αυγή μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και δεν έκαψε σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ)

ΔΕΝ ήταν πρωθυπουργός τής χώρας Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ που προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμα του στο στημένο παιχνίδι τού χρηματιστηρίου και δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο!

ΔΕΝ ήταν η Χρυσή Αυγή που σ’ έδιωξε από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο “δημόσιο”; Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους αποίκους.

ΔΕΝ ήταν η Χρυσή Αυγή που ανάγκαζε τα ζευγάρια να δουλεύουν σε δυο δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα 70 του, για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι’ αυτό προωθούν την υπογεννητικότητα.

ΔΕΝ θέλει η Χρυσή Αυγή ν’ ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις “άγιες οικογένειες” του τόπου. Έτσι, στο θέατρο που λέγεται Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα κανέναν Χρυσαυγίτη!

Φούσκωσαν το δημόσιο χρέος και σε έβριζαν τεμπέλη;

ΔΕΝ ήταν η Χρυσή Αυγή που φούσκωσε το δημόσιο χρέος και σε έβριζαν τεμπέλη

ΔΕΝ είναι η Χρυσή Αυγή που δεν θέλει άλλους Έλληνες σ’ αυτόν τον τόπο.

Exit mobile version