Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η 3η δόση του εμβολίου ένωσε Νουδούλα και ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί σε άλλα ζητήματα να… κοκορομαχούν καθημερινώς η Νουδούλα και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τους ένωσε η 3η δόση του εμβολίου!

Έτσι, σήμερα σε κοινή συνέντευξή τους στον ΑΝΤ 1 –η οποία ήταν κανονισμένη εκ των προτέρων- η Ντόρα και ο Φίλης μίλησαν για την «αναγκαιότητα του εμβολιασμού» και κάλεσαν όσους πολίτες έχουν ήδη εμβολιασθεί να προσέλθουν για την 3η δόση, την λεγόμενη… «αναμνηστική».
Μάλιστα, σε μια πρωτοφανή επίδειξη ενότητας, τα δύο κορυφαία στελέχη τόνισαν ότι «ακόμη και έναν άνθρωπο να πείσουν με τις παρεμβάσεις τους θα υπάρχει όφελος», ενώ έκαναν πολλαπλές εκκλήσεις μέσω παραδειγμάτων από τον περίγυρο τους να μπολιαστεί… ότι κινείται και αναπνέει!

Προφανώς, ενώ βρισκόμαστε στην τελική φάση καταναγκασμού των πολιτών να εμβολιασθούν (με τα νέα μέτρα), οι «μεγάλοι χορηγοί» των κομμάτων του… «συνταγματικού τόξου» (δηλαδή οι φαρμακευτικοί κολοσσοί…), αποφάσισαν και διέταξαν τα τσιράκια τους ν’ αφήσουν για λίγο στην άκρη τις κοκορομαχίες και να επιδείξουν ενότητα και να στήσουν «πανστρατιά» υπέρ του –πολύ αποδοτικού για τα ταμεία τους!- κοινού σκοπού!

(ΥΓ): Έλα, να παίρνουν σειρά και τα υπόλοιπα κόμματα του… «συνταγματικού», στην… πανστρατιά, γιατί «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»!

Exit mobile version